Osvojite besplatne karte za Kalemegdan Summer Festival

Na otvaranju Festivala (5. juna) na terenima KK "Partizan" nastupiće najbolji domaći DJ-evi: legenda srpske klabing scene – Marko Milosavljević kao i trenutno jedan od najperspektivnijih domaćih tehno DJ-eva - Speedy. Društvo će im praviti producent TKNO, DJ trio The Suburbans kao i Vid Marjanović koji će se predstaviti pod novim imenom – Estray.

Poslednje večeri Festivala (29. avgusta), u okviru "Tropical Inn" žurke za kraj leta, nastupiće domaće tehno legende Dejan Milićević i Boža Podunavac, kao i Luka Vuković b2b Ivan Radojević i Phill & Dansmore.

Svi koji žele da uživaju u prvoj i poslednoj večeri velikog festivala elektronske muzike i osvoje besplatne ulaznice treba da se prijave na web stranici Kalemegdan Summer Festivala: http://www.kalemegdansummerfestival.com/sr/ulaznice/osvoji

U okviru Kalemegdan Summer Festivala ljubitelje elektronske muzike očekuju tri velika događaja tokom juna, jula i avgusta meseca. Letnja avantura počinje "Happy Life-om" 5. i 6. juna, nastavlja se "Serbia Wonderland Festivalom" 2. i 3. jula, dok je za kraj leta (28. i 29. avgusta) planirana velika žurka ispirisana suncem, plažom i jarkim bojama – "Tropical Inn".


Pogledajte još