Seksi pravila: Dame, na ovo obratite pažnju

Dobra vest je da svako poseduje potencijal da istražuje, otkriva, postavlja nova pravila i iznad svega – da uživa.

Dame su uvek na prvom mestu
Nekadašnja mišljenja da džentlmen nakon „obavljenog“ posla može da se okrene na drugu stranu i zaspi, danas su prilično deplasirana. Danas je pitanje časti i lepih manira pružiti dami barem jedan orgazam i nakon njega, malo nežnosti. Zašto? Zato što je postorgazmična faza kod žena sporija i odvija se postepenije nego kod muškaraca. To znači da žena može i nakon velikog „O“, da nastavi da uživa u seksu, dok bi muškarac, nakon orgazma, najradije zaspao ili gledao TV.

Znajte kada treba da kažete „dosta“
Jedina neprijatna stvar od muške nebrige za ženski orgazam jeste njegovo fanatično nastojanje da ga žena doživi, i to po svaku cenu. Takav muškarac prilazi seksu baš kao i manuelnim radovima u bašti. Iako je namera okej, takvo ponašanje može da destimuliše ženu. Ponekad se dešava da vrhunac jednostavno izostane. Ipak, to ne znači da izostaje užitak. Recite svom partneru da uživate u seksualnoj igri i zbog bliskosti koju osećate prema njemu. Ovo treba da bude sasvim dovoljno da ga uveri u vaša osećanja i potrebe. Ako to ne pomogne, onda znači da vaš partner ima ozbiljan problem, koji ne može da reši ni jedan vaš orgazam, pa bio on i višestruki!

Trenirajte reciprocitet
Tretirajte partnera upravo onako kako želite da partner tretira vas. Dakle, ukoliko zahtevate nešto od svog partnera, budite spremni ili voljni da uzvratite na isti način, bez prigovaranja i negodovanja. Međutim, nikada nemojte činiti partneru neku uslugu, samo da bi i on vama učinio nešto što vi želite. To nikada nije dobar ulog za sreću, posebno ne obostranu.

Nikada nemojte da lažirate
Brojne žene smatraju da je oskarovski odglumljen orgazam stvar lepih manira. Kao što je slučaj sa svim obmanama u životu, ni ova ne vodi u ništa dobro. Velike su šanse da ćete, ako stalno lažirate orgazam, osećajući obavezu da nastavite tu šaradu, na kraju zaista osujetiti svaku šansu da ga doživite. Obavezani visokim očekivanjima vašeg partnera, vi ulazite u zatvoreni krug, kvarite svaku šansu da otvoreno predložite i probate nove tehnike, koje bi vas dovele do orgazma. Svako ima pravo na svoje male tajne, ali one koje se tiču seksualnih potreba nikako ne smete da krijete od svog partnera.

Završite... glasno!
Ukoliko posedujete potencijal, i veliku sreću, da lako doživite orgazam, znajte da ne postoji lepši „ornament“ orgazma od uzdaha, uzvika, krika...velikog zadovoljstva. Baš kao što je gromoglasni aplauz, oduševljene publike odgovarajuća završnica na nekom koncertu, tako će i svaka vokalizacija vašeg tona u završnici seksualnog čina, biti primljena sa oduševljenjem od strane vašeg partnera.

Zaboravite na simultani orgazam
Skoro da je i nemoguć, kao i lepo ponašanje u kafani nakon trećeg poziva na fajront! Ako vam se kojim slučajem desi da ga doživite, zabeležite događaj u svoj lični dnevnik, i smatrajte se neverovatnom srećnicom! Ipak, nemojte da krećete u potragu za njim, jer bi život mogao da protekne, bar seksualni, u uzaludnim pokušajima i nepotrebnim frustracijama.

Oprostite mu promašaje
Skoro da ne postoji muškarac koji nije doživeo dva najčešća „šamara“muškog dostojanstva: nemogućnost da „održi pažnju“ i prerano... Pomenuti gafovi posebno su tipični na početku veze, nakon noći pijančenja ili nakon duže apstinencije. Pored toga, postoje muškarci koji imaju suprotne probleme – zakasnelu ejakulaciju ili potpuni izostanak iste.

Nadlanu / izvor: tvbest

Pogledajte još