UČITELJ NAPRAVIO DETE ROĐENOJ ĆERKI

Alfred Mokoena je shvatio da je zapravo spavao sa sopstvenom ćerkom kada je video rezultate DNK testova, 2012. godine, posle bebinog rođenja.

– Iskoristio sam svoju ćerku koja je bila moja učenica i poštovala me kao svog učitelja. Bila je mlada i verovala je u sve što bih joj rekao. Žao mi je što nisam brinuo o njoj sve ove godine iako sam znao da imam dete koje živi ne tako daleko od mene – rekao je on.

Devojka danas ima 20 godina, a živela je u susednom selu sa majkom i očuhom. Učitelj je istakao da je na početku negirao da je devojka 2011. godine zatrudnela sa njim, kako bi sačuvao svoju reputaciju. Mokoena je pretio novinaru koji je pisao ovu priču da će da ga ubije, ali se kasnije izvinio zbog svojih pretnji.

- Nisam znala da je on moj otac. Znala sam ga samo kao svog učitelja sve dok nisam ostala trudna - rekla je njegova ćerka i dodala da strahuje za zdravlje svog deteta zbog defekata koji nastaju u vezama rođaka.

- On danas ima četiri godine i ja sam uverena da je on dobro jer ume da priča i hoda. Problem je u tome kako da mu kažem da je njegov deda zapravo njegov otac - istakla je ona.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još