MONSTRUMOV OTAC: Sin mi je ubio ženu, nikad neću zaboraviti njeno krvavo telo

Slobodan Jović (52), suprug ubijene Slavice i otac zločinca Predraga, Danijele i Marine, skrhan i utučen od bola zbog porodične tragedije još ne veruje šta je snašlo njegovu porodicu.

- Još nisam u stanju da shvatim šta nas je snašlo. Pogotovo što Predrag nikada nije bio agresivan i svadljiv. Bez poroka, bio je omiljen među rođacima, drugarima i komšijama. Nešto strašno se u njegovoj glavi dogodilo. Bez obzira na sve, za mene Predrag više ne postoji. Nikada iz sećanja neće da mi se izbriše jeziva slika iz kupatila, gde sam u lokvi krvi pored kade zatekao suprugu Slavicu - priča kroz plač Slobodan Jović, koji je „Jumko“ napustio 2005. godine.

Ispred velike neomalterisane kuće u Ulici Maksima Gorkog u prigradskom naselju Rudina juče se okupilo mnogo uplakanih rođaka, uznemirenih suseda i poznanika. Šapatom pokušavaju da dokuče šta je to navelo tihog Predraga da postane okrutni ubica majke.

- Sa Slavicom, koja je radila u „Simpu“, često sam pila kafu. Uvek je hvalila decu, živela je i radila za njih. Nikada u njihovoj kući nisam čula uvrede ili svađe. Ne mogu da verujem da je Predrag nasrnuo na majku i svirepo joj okončao život. On se nikada ni sa kim nije ni posvađao - priča sredovečna žena iz komšilika.

Predrag Jovića danas će biti saslušan u tužilaštvu u Vranju.

Izvor; Blic

Pogledajte još