Jeziva igra sudbine:Zaljubili se preko neta a onda saznali nešto neverovatno

U potrazi za partnerom mnogi se okreću upoznavanju preko interneta kako bi i tamo pokušali da nađu nekoga sa kim dele zajedničke interese. No ono što su o sebi otkrili Holanđanima Eriku de Vrisu i Džozefini Egberts nakon što su se zaljubili bilo je ipak malo previše.

Naime, 24-godišnjak i 22-godišnjakinja upoznali su se preko Tindera i nekoliko su dana razmenjivali “škakljive” poruke sve dok nisu otkrili za njih šokantnu istinu – da su davno razdvojeni brat i sestra.

Roditelji ih razdvojili

Njihovi roditelji razveli su se 1999. godine i umesto da podele starateljstvo, svako je sa sobom poveo jedno od dvoje zajedničke dece pa se tako Erik s ocem i bratom blizancem odselio u Belgiju, a Džosefina je ostala u Holandiji.

Erik se zbog školovanja vratio u Holandiju i tada je na Tinderu naleteo na svoju sestru. “Kada sam prvi put pregledao njen profil sve mi je bilo jasno. Da budem iskren, o tome nisam razmišljao poslednjih godina jer smo brat i ja nakon mnogo neuspeha odustali od potrage za sestrom” – rekao je Erik.

Kada je nakon nekoliko poruka shvatio da bi mu devojka s kojom se dopisuje mogla biti sestra, prekinuo je kontakt na nekoliko dana. Ipak, bio je previše radoznao pa joj se javio i izložio joj svoje sumnje. Ispričali jedno drugom svoju prošlost, od razvoda roditelja, davno izgubljene braće i ubrzo su bili sigurni da su u rodu.

Nadlanu / izvor: haber.ba

Pogledajte još