Ovo je VEHABIJA koji je uz povike ALAHU EKBER UBIO srpskog policajca! (FOTO)

0

Nerdin Ibrić koji je u ponedeljak uveče ubio jednog policajca u Zvorniku, a dvojicu ranio, rođen je i živeo je u mestu Kučić Kula, kod Zvornika, a imao godinu dana kada su 1. juna 1992. godine pripadnici Vojske Republike Srpske s pripadnicima zvorničke policije i paravojnih jedinica iz Srbije, odveli i ubili njegovog oca Sejfu

Nerdin Ibrić koji je u ponedeljak uveče ubio jednog policajca u Zvorniku, a dvojicu ranio, rođen je i živeo je u mestu Kučić Kula, kod Zvornika.

Kako piše sarajevski “Dnevni avaz”, Nerdin Ibrić je imao godinu dana kada su 1. juna 1992. godine pripadnici Vojske Republike Srpske s pripadnicima zvorničke policije i paravojnih jedinica iz Srbije, odveli i ubili njegovog oca Sejfu i još oko 750 Bošnjaka.

Nerdin Ibrić i njegova majka su bili među prvim Bošnjacima-povratnicima u mesto Kučić Kula koje je, nakon potpisivanja Dejtonskog sporazuma 1995. godine, pripalo Republici Srpskoj.

Podsetimo Nerdin Ibrić je u ponedeljak u 19.00 sati došao automobilom ispred policijske stanice u Zvorniku, pucao iz puške i ubio jednog policajca na vratima. Potom toga je ušao u stanicu i nastavio da puca, a ranio je još dva policajca.

Ostali policajaci su zapucali prema Ibriću i ubili ga tokom razmene vatre. Napadač bio naoružan s dve puške i pištoljem.

Izvor: Telegraf

Foto: Screenshot

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.