BEZVREMENSKA ADALINE od četvrtka na redovnom bioskopskom repertoaru

Publika koja je imala priliku da pogleda ovaj film na pretpremijernim projekcijama opisala je film kao iskustvo koje menja poimanje fenomena lepote.

Reditelj Li Toland Kriger nam u ovom ostavrenju pripoveda čarobnu priču o ženi koja nikada ne stari već zauvek zadržava svoju raskošnu lepotu. Prelepa Blejk Lajvi ostaće zauvek mlada! Barem u njenom novom filmu „Bezvremenska Adaline“ u kom popularna glumica igra mladu Adaline Boman, rođenu 1908. koja nakon čudne automobilske nesreće koju doživi prestane da stari te u telu 27-godišnjakinje proživi gotovo celi 20. vek.

Bojeći se da niko osim njene porordice ne sazna istinu, Adaline živi povučeno okružena svojim najbližima sve do trenutka kada se prošlost, sadašnjost i budućnost ne spoje na najlepši mogući način.

U filmu se pojavljuje i glumica starije generacije Elen Burstin u ulozi ćerke Adalin Boman u trenutku kada ona igrom slučaja biva starija od svoje majke. Burstin je sličnu ulogu ostvarila i u prošlogodišnjem megahitu Interstelar gde je tumačila lik ćerke astronauta Kupera (Mekkonahi) nakon što se on vratio na zemlju mladji od svoje ćerke.

Film u domaće bioskpe dolazi 30.04!

Pogledajte još