RAZREŠENA MISTERIJA: Kako brada utiče na oralni seks

Pre konačnog odgovora, dozvoli nam da pretpostavimo kako je došlo do toga da se baš ova dilema rodi u tvojoj glavi. Izvini, ali zabavno je. Svuda okolo su ljudi sa realnim, ponekad nerešivim seksualnim problemima. Teške i zapuštene erektilne disfukcije, stvarna ili umišljena impotencija, preveremena ejakulacija, nesporazumi među partnerima po hiljadu i jednom pitanju.

Moguće je da se možeš smestiti u poslednju navedenu grupu otprilike na mestu 999. Ukoliko je tvojoj partnerki višak dlaka koje neguješ zbog imidža, nemarnosti ili nedostatka vremena da se, narodski rečeno, uljudiš pre odnosa učinio oralni seks neprijatnim – rešenje postoji. Bajkeri i drvoseče to vrlo dobro znaju. Mada, malo je verovatno da su njihove partnerke naročito osetljive.

Vrh dlake je obično veoma oštar kada je brada kratka ili tek u začetku tako da prijatno bockanje lako može postati bolno i nepodnošljivo. Čuvena brada od tri dana mnogim muškarcima tako dobro stoji, ali za seks nije baš zahvalna. Ili pusti bradu ili se brij temeljno. Sve međufaze mogu da pokvare uživanje upravo zbog oštrine nove generacije čekinja koje svakodnevno izbijaju na tvom licu. Ukoliko baš nećeš da popustiš i odustaneš od svog imidža, hranljiva ulja čine bradu mekšom. Tako će obe strane biti zadovoljne.

Trendovi se menjaju. Iako si dobio konačan odgovor na pitanje, istraživanje po forumima na kojima se okupljaju pripadnice lepšeg pola potvrđuje da dilema bradat ili gladak nije tek mačji kašalj. Za sve su krivi, mogao si da pretpostaviš, bogati holivudski pozeri. Kluni na čelu starije garde, Rajan Gosling kao kolovođa mlađih. Na Balkanu su turske vojskovođe, veziri, biznismeni, mafioze i svi ostali junaci megapopularnih serija dodatno aktuelizovali stvar. Ženama se dlake na muškom licu ponovo dopadaju posebno kada su propuštene kroz neki „filter“, što u prevodu znači da su doterane, prilagođene obliku glave i svemu što ide uz to.

Brada, pa i brkovi, opet su stvar stila, ali i asocijacija na muževnost i snagu. Dugo nije bilo tako. Barem sudeći na osnovu ovog podneblja. Poslednji brkati alfa viđen je u nekom ostvarenju partizanske kinematografije, a brada je ovde decenijama bila ideološko pitanje. Dakle, one žele ono što im ne prija. Nije li obično tako? Mnogo se tu brblja o ojedima oko usana i crvenilu posle ljubljenja, no to već nije tvoja stvar. Baš kao i ono što se događa prilikom oralnog seksa. Tražile ste – gledajte!

U slučaju da si ti taj koji insistira, izaberi. Ili pripitomi svoju „muškost“ ili potraži otporniju partnerku. Uvek je otvorena opcija povratak u ekipu uredno obrijanih, glatkih i uzornih dečaka. Jedino ako, pozivajući se na imidž, ne skrivaš neku devijaciju.

Nadlanu / izvor: Esquire

Pogledajte još