U PAROVIMA, KULTURA I DALJE "NA NIVOU": Ružicu pljuvali i tukli

Naime, Ružica se posvađala sa Jovanom Tomić, a kada su se pogasila svetla i svi legli u krevet, Matora je pokušala da priđe drugarici kako bi se pomirile. Kada je prišla Ružičinom krevetu, bivša modelsica je počela da viče i tako probudila ostale.

- Odmah se skloni sa mog kreveta! Beži! Odmah se skloni! Odmah! - vikala je Veljkovićeva, a Matora se, bez obzira na to što je Ružica vikala, nije sklanjala, već je pokušala da je umiri. Tada se unervozio Marko Perović, koji je prišao Jovani i zamolio je da se pomeri kako bi Ružica spustila ton. Kako Tomićeva nije reagovala na Markovu molbu, Crnogorac je započeo žestoku raspravu sa Ružicom.

- Pi*ka ti materina, glupačo glupa, opaliću ti šamarčinu - obratio se Marko Ružici i tada je pljunuo u lice.

- Seljačino jedna, kukavice, ajde, opali mi šamar! Ajde, bre! Marš! - vikala je Veljkovićeva dok je Matora i dalje stajala pokraj njenog kreveta. Marko je opet prišao i sklonio Jovanu. Ružica se i dalje nije smirivala, već je bivšoj drugarici dobacivala da je kikirez.

- Kikirezu jedan. Ne prilazi mi, a tebe, Marko, sram bilo, ja se takvih kao ti ne plašim - vikala je bivša modelsica iz sve snage.

Tada je Jovani pukao film, ustala je i Ružici udarila šamar.

Na snimku koji je juče skinut sa „jutjuba“ se vidi kako Tomićeva prilazi Veljkovićevoj i tada se čuju udarac i vrisak.

Podsećanja radi, Ružica i Matora su već jednom imale okršaj u rijalitiju. Naime, tada je Matora prišla Ružici koja je bila u krevetu sa Igorom Iksom i lupila joj šamar. Kako su kasnije njih dve pričale, sve je to bila šala.

Izvor: Alo

Pogledajte još