Svečano zatvaranje rođendanskog meseca Ušće šoping centra

0

Finale i proglašenje pobednika rođendanske Ušće poklon akcije „Zamisli želju i osvoji“, biće održano u četvrtak, 30. Aprila, od 18 časova u Ušće šoping centru.

Na pravoj maloj Formula 1 stazi u glavnom holu šoping centra, finalisti će se takmičiti u virtuelnoj brzoj vožnji, a najbolji od njih osvojiće vredne poklone. Najveće nagrade suputovanje na Formulu 1 Hungaroring, platna kartica sa 200.000 dinara i Vespa Piaggio 50 4T. Ovu interesantnu Formulu u prethodnih mesec dana „provozale“ su i poznate ličnosti, među kojima je i pevačDaniel Kajmakoski, a zanimljivo je da su svoju sreću okušale i članice prve ženske himalajske ekspedicije.

Za dobru atmosferu pobrinuće se moderatori programa Ivan Tešanović i Miljan Milićević, popularni voditelji emisija Nindža ratnici i Kraljevi Ade. Proslava šestog rođendana Ušće šopping centra počela je spektakularnim nastupom legendarnog rok benda Neverne bebe, a u međuvremenu posetioci su imali priliku da uživaju u popustima i brojnim zabavnimaktivnostima ovog šopping centra poznatog kao „Mesto za sve moje želje“.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.