Seksi tajne OBIČNIH ljudi: Skinula sam mu gaće pred PUNIM HOTELOM i ORALNO ga zadovoljila!

1. Avionske nepodopštine
"Putovao sam sa svojom tadašnjom i vrlo nezasitom devojkom u Italiju. Imali smo seks pre puta, ali ona se ponovo napalila kada smo se ukrcali u avion. Razmišljali smo o seksu u toaletu, a onda je njoj na pamet pala još luđa ideja. Zatražila je od stjuardese dva ćebeta kojima smo se pokrili, a onda me počela zadovoljavati. Zamislite situaciju kada vas devojka dira, vi ste ludi, a do vas sedi potpuni stranac. Sve je trajalo oko pola sata, svršio sam sa širokim osmehom, a taj osećaj neću nikada zaboraviti".

2. Starfaker

"Na prostoru fakulteta na kojem sam studirala održavao se koncert na kojem je nastupao poznati reper. U jednom trenutku me pozvao na binu, uživala sam u svakom trenutku i donela odluku – večeras ću sa njim spavati. Bio je duplo stariji, iskusniji, a za seks nemam reči. U jednom trenutku mi je rekao da će mi platiti školarinu, videli smo se idući dan, kasnije se i povremeno čuli, ali na kraju se nije dogodilo ništa više od tog seksa, Nema veze, ja to nikada neću zaboraviti".

3. Odjednom solo i u potrazi za seksom
"Nakon razvoda promenila sam posao i mnogo putovala te donela odluku – da bi prošlost ostavila iza sebe moram spavati s potpunim strancem. Tako sam se našla u šugavom baru pokraj još šugavijeg hotela usred ničega i prišao mi je zgodan stranac. Svideo mi se, ali je imao venčani prsten, a kada sam ga pitala je li oženjen rekao je da on i žena imaju dogovor. Otišli smo u sobu, skinuli se i napali jedno drugo. Seksa smo imali tri puta, a nakon tri orgazma ja sam zaboravila da sam ikada bila u braku".

4. MILF poduka

"U klubu sam primetio prekrasnu stariju plavušu kako me merka.. Plesali smo, ona mi je dala svoj broj, ali se nismo odmah imali seks. Javio sam joj se, završili smo u striptiz baru i nastavili druženje u hotelskoj sobi. Bacio sam se na nju poput gladne hijene, a ona me upozorila da ne žurim. Ipak, kada sam ušao u nju nisam se mogao suzdržati i svršio sam u 20 sekundi. Možda noć nije završila kako sam se nadao, ali sam barem naučio važnu lekciju o požurivanju i usput "rešio" MILF-icu".

5. Lepo je davati

"Bila sam s prijateljicom na putovanju po Evropi kada je u naš hotel u Bugarskoj ušao prezgodan tip. Svideo mi se kao niko do tada, želela sam ga, ali sam imala konkurenciju. Odlučila sam da nema smisla gubiti vreme, uzela ga za ruku i izvela napolje. Saznala sam da je bokser koji je sedam godina stariji od mene, a u idućem trenutku sam mu skinula gaće pred punim hotelom i oralno ga zadovoljila, a uzbuđenje koje sam osetila ne može se opisati rečima".

Nadlanu / izvor: hot.net.hr

Pogledajte još