TUŽNI PRVI MAJ: Požari, nesreće i nasilja

POŽAR NA AVALI: Na Avali danas nešto posle 11 sati izbio je veći požar, koji su vatrogasci posle više od sat vremena uspeli da lokalizuju.

POŽAR U ZEMUNU: U restoranu "Milagro" na zemunskom Keju oslobođenja izbio je požar u kojem je jedna osoba zadobila opekotine, rekla je danas portparol Hitne pomoći Nada Macura.

RANJEN MLADIĆ: Maloletnik je nožem ubo dvadesetogodišnjeg mladića na uranku, u čačanskom selu Jančići, saopšteno je iz Policijske uprave u Čačku.

UTOPIO SE MLADIĆ: Mladić star oko trideset godina utopio se danas oko 14 sati u Bovanskom jezeru.On je sa društvom od juče kampovao na obali ovog jezera, a danas je odlučio da se okupa ali je ubrzo posle ulaska u vodu nestao u talasima.

POGINUO MOTOCIKLISTA U saobraćajnoj nesreći na putu ka selu Mala Grabovnica, kod Leskovca, nastradao je mladić (22), kada je motorom sleteo sa puta, izjavio je portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.

BAČEN MOLOTOVLJEV KOKTEL NA SPLAV VESNE DA VINČA:
BEOGRAD - Na splav poznate novinarke i vlasnice agencije "Miss Yu" Vesne da Vinča rano jutros bačen je molotovljev koktel.

Nadlanu/Kurir

Pogledajte još