FENOMEN: Upoznajte devojku sa DVE VAGINE

Kasandra Benson poznata je javnosti po veštom maskiranju cističnih akni protiv kojih se bori još od tinejdžerskih dana.

Ova dvadesetdvogodišnja devojka prošle godine, međutim, šokirala je svoje fanove kada je saopštila da su lekari kod nje pronašli vrlo neobičnu fizičku anomaliju.

Benkson, koja živi u San Francisku, odlučila je prošle godine da poseti lekara kada je osetila bol u donjem delu leđa. Medicinski pregled pokazao je da ima samo jedan bubreg, ali dve vagine, dve materice, dva grlića materice i dve Falopijeve tube.

“Umesto jedne šupljine, kod mene je u pitanju razdvajanje vaginalnog kanala na dva dela. Mislim da ta pojava objašnjava mnogo toga. Kad sam bila mlađa morala sam da idem kod lekara jer bih krvarila 28 dana zaredom, ili bih imala dve menstruacije u roku od mesec dana. Grčevi su nekada bili užasni”, navodi Kasandra.

“Takođe, cistične akne na mom licu posledica su hormonskog poremećaja - u jednom trenutku prekrivale su 90 odsto mog lica. Maltretiranje u školi kroz koje sam prolazila bilo je nesnosno, bila sam vrlo povučena, nisam mogla da razgovaram skoro ni sa kim”.

“Uprkos tome, lekari nisu ni slutili da se fizički razlikujem od ostalih žena. Ali ne želim da dozvolim da ovaj problem poremeti moj dosadašnji način života”, navodi Kasandra.

“Jedino što me brine je kako ću to objasniti budućim partnerima. Neke žene sa ovim problemom navode da imaju vrlo bolne seksualne odnose, dok druge tvrde da zbog dvostuko većeg broja nervnih završetaka uživaju više. Mnoge žene čak i ne znaju da imaju dve vagine dok ne ostanu u drugom stanju”, kaže Kasandra.

Pokretanje sopstvenog Jutjub kanala ovoj devojci izmenilo je život iz korena - Kasandra danas ima skoro milion pratilaca, više od 100 miliona ukupnih pregleda i više samopouzdanja nego ikad. U svojim video klipovima, ona daje savete za prikrivanje akni, kao i kako izaći na kraj sa vršnjačkim nasiljem.

Izvor: b92.net

Pogledajte još