Horoskop za 2. maj: Jarac je spreman za svađu, Devicama se smeši bolji posao, a vama?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Pre nego što donesete važnu odluku,sačekajte da čujete mišljenje jednog Blizanca ili Device pre nego što budete razgovarali sa onima koji su vam važni u poslu i koja bi mogla biti veoma važna i za vas i za one sa kojima nameravate da radite. Pokušavate da se naviknete ne neke nove uslove rada koji vam u potpunosti ne odgovaraju.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Mesec ide ka fazi punog Meseca zbog čega ćete verovatno želeti da malo više trošite novac a moguće je da ćete dobiti i neke vanerdne pare. Niste načisto šta možete da očekujete od osobe koja je veoma uporna da vas nagovori na nešto što vi već duže vreme odbijate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Verujete da će vam neko dati dobar savet u vezi sa poslom koji bi podrazumevao pojavljivanje u javnosti. Tranzit Meseca preko znaka Vage i Merkura preko vašeg znaka deluje na vas prilično intrigantno i moguće da ćete želeti da se posvetite poslu koji vam omogućava da postanete popularni.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Nemojte propustiti priliku da se sretnete sa nekim ko vam je drag ili sa malo većih društvom jer biste mogli saznati nešto što je za vas veoma značajno. Pokušavate da nađete najbolje rešenje za problem koji se tiče nekretnina ili nečega što ste svojevremeno nasledili.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Verujete da ste na pravom putu kada je u pitanju vaša karijera, naročito ako ste u zrelim godinama. Ako ste mladi, trebalo bi da se sretnete sa nekim ko vas dobro poznaje i ko ima za vas sjajno rešenje. Pitanje da li ste vi toga u potpunosti svesni.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Čekate da vam se javi jedna Škorpija koja kasni u izvršenju zajednikih obaveza ili nije još ispunila obećanje koje vam je dala. Spremni ste da se danas sretnete sa onima koji imaju o vama dobro mišljenje i koji bi želeli da vam ponude neku vrstu zajedničkog privatnog posla.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Trudite se da ne ulazite u konflikt ni sa kim ali teško da će vam poći za rukom da budete hladnokrvni ako vas neko bude kritikovao. Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko ima mnogo planova u vezi sa proširenjem posla u okviru koga planira i saradnju sa vama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima o nečemu što vam ne donosi mnogo novca a morali biste da se maksimalno angažujete i psihički i fizički. Planirate kraći put na kome bi trebalo da se sretnete sa prijateljima i rođacima. Moguće da ćete dobiti neočekivani poziv od jednog Strelca.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Mogući je suset na javnom mestu ili posredstvom osobe bliske vašoj porodici.Moguća je obnova poslovnih kontakata sa Rakom ili Vagom. Ovi znaci vam najviše odgovaraju u pogledu saradnje.Ako ste od nedavno na novom radnom mestu dajte šefu predlog za poboljašenje poslovanja.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Pokušavate da ubedite jednog Bika ili Devicu a da budu kooperativniji i ako ne budu pokazali dovoljno razumevanja za vaš predlog, naročito ako se radi o nekom ko vam izgleda kao da želi lako do novca, biće rasprave.Moguć razgovor sa osobom na položaju, moguće sa Ribama ili Vodolijom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Mogli biste danas biti relativno zadovoljni postignutim rezultatima u saradnji sa Ovnom, Vagom ili Blizancima. Bićete u prilici da vidite koliko vas drugi cene. Večernji sati donose interesantne susrete. Vaši planovi su uglavnom realni osim ako nameravate da uđete u posao koji podrazumeva jaku konkureniciju.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
U večernjim satima biste mogli očekivati poziv od nekog ko radi za strance il često putuje. Nemojte oklevati da pozovete jednog Raka, naročito ako znate da se u mnogo čemu oslanja na vas. Mnogi očekuju od vas što je moguće brži odgovor po nekom važnom pitanju.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još