Rakovica: Vozač usmrtio pešaka pa pobegao

Kako je jutros izjavila portparol Hitne pomoći dr Nada Macura, pešak je preminuo na licu mesta u 00.25 sati pošto je dobio teške povrede glave u saobraćajnoj nesreći u ulici Pilota Mihajla Petrovića u beogradskom naselju Vidikovac.

Radio-televzija Srbije (RTS) javila je da muškarac bio na raskrsnici kada ga je udario automobil i da je od siline udara odleteo na haubu kola koja su bila parkirana pored puta. Vozač je pobegao sa mesta nesreće.

Policija intenzivno traga za vozačem automobila koji je pobegao pošto je noćas u 00.18 sati pregazio pešaka.

Macura je navela da je sinoć u 23.32 u ulici Neznanog junaka povređen vozač automobila, muškarac (27) koji je dobio lakše povrede glave i pošto je zbrinut na licu mesta, nije trasportovan u bolnicu.

U 02.03 u ulici Prva nova u Zucama povređena je žena od 20 godina koja je u svojstvu putnika u automobilu dobila povrede glave, istegnuće vrata i ortopetske povrede i prevezena je u Urgentni centar.

Tokom prošle noći bilo je 146 poziva i 34 intervencije lekara Hitne pomoći na javnom mestu.

Kako je Macura navela, najviše je bilo poziva zbog alkoholizma i tuča, imajući u vidu da se proslavljao prvomajski praznik, ali nije bio primetan rast broja pacijenata sa stomačnim tegobama.

Nadlanu / izvor: Blic

Pogledajte još