Naomi Kempbel ili… Ne, nije ona! Zbunjeni smo! Ko je ova žena? (FOTO)

Ne, nije se draga Naomi ugojila, nego je dobila dvojnicu, koja ima nekoliko kilograma više od čuvene manekenke. Ona se zove Liris Kros i veoma je poznata u modnom svetu, zahvaljujući tome što je ostvarila san iz detinjstva i postala model.

Na svom početku, privukla je pažnju mnogih modnih agencija, zahvaljujući “mačkastim” očima i punim usnama, kojima neodoljivo podseća na Naomi Kembel, koja joj je idol. Ipak, svi redom su tražili od nje da smrša, pre nego što je angažuju. Ona je odlučila da sledi svoju viziju, tako da je odbila njihovu ponudu i postala sama svoj agent.

Prvi magazini koji su je angažovali i za koje se fotografisala bili su “Essence”, “Honey”, “XXL”, “The Source and Black Elegance”, a ubrzo su je zapazile i neke muzičke zvezde, pa se tako pojavljivala u spotovima Dženifer Lopez, Džej Zija i Paf Dedija.

Nakon što se ostvarila u modnom svetu i dokazala da su i žene sa oblinama podjednako lepe kao i one vitke, Liris Kros se sprema da “osvoji” Holivud. Njena želja je da zaigra u nekoj od serija, zato što smatra da bi kao tamnoputa “plus-size” žena bila veoma atraktivna u nekoj od uloga.

(old_image)
(old_image)

Izvor: zena.tvbest

Pogledajte još