Horoskop za 5. maj: Ovnovi će imati težak dan, Blizanci idu preko svojih mogućnosti, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Ovo je naporan dan za one koji rade sa strancima. Trebalo bi da budete mnogo aktivniji i spremniji da se uključite u neke nove poslove ali i na kompromise jer nećete moći da uradite ništa bez dobre taktike. Mladi, ambiciozni Ovnovi mogu biti u dilemi da li da prihvate ponudu od Blizanaca, Device, Strelca ili Jarca.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Trebalo bi da se bolje organizujete ako želite da uradite nešto što je za vas najbolje a vi znate šta je to. Ne bi trebalo da se preterano opterećujete neostvarenim ambicijama jer vam se pruža nova prilika da uradite ono što ste oduvek želeli. Koncentracija vam nije baš tako sjajna i trebalo bi da se oslonite na bliske saradnike.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Dobro se slažete sa onima koji pokušavaju da vas na nešto nagovorite i vi ste prilično prilagodljivi ali vas to košta nerava. Idete preko svojih mogućnosti i pokušavate da se priviknete na neke nove okolnosti u radu koje vam ne odgovaraju. Verujete će vam se javiti jedan Lav sa konkretnom poslovnom ponudom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Niste spremni da uradtie ono što se od vas očekuje. Prilično ste buntovni i verovatno nedovoljno prilagodljivi. Pokušavate da se izborite za nešto što trenutno nije dovoljno realno. Ako vam se dopada ideja o obnovi saradnje sa nekim ko je prilično naporan kao saradnik. Moguća ponuda od jedne Vodolije.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Trudite se da ostavite dobar utisak na nekog ko vam je veoma drag i na koga možete da utičete. Pokušavate da se priviknete na nešto što vam u priličnoj meri ne odgovara i ako budete raspoloženi da se sretnete sa nekim ko vam može pružiti stručnu pomoć koja vam je potrebna.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Osećate se nedovoljno spremnim na ustupke. Trudite se da pridobijete naklonst nekog ko vam nije uvek bio dobar saradnik ili sa kim nećete moći da lako nađete zajednički jezik. Ne bi trebalo da se previše opterećujete obavezama koje vas u priličnoj meri iscrpljuju.Nemojte se raspravljati sa jednim Blizancem ili Ovnom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Trudite se da nađete najlakši način da rešite neki pravni problem koji bi mogao da vas u priličnoj meri optereti ako se njime ne pozabavite. Verujete da možete da se dogovorite sa jednom Vodolijom oko nečega što je u obostranom interesu, moguće da se tiče posla sa strancima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Osećate se spremnim za nove poslove i verovatno ćete želeti da se upustite u nešto što mnogi smatraju rizičnim. Verujete u mogućnost dogovora u vezi sa novcem, posebno kada je u pitanju osoba u koju možete da imate veliko poverenje kada je u pitanju poštovanje rokova i uslova.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Danas možete postići mnogo, posebno ako budete spremni da slušate one koji znaju više od vas i imaju više iskustva. Svoje poslove treba da pepustite drgima, bliskim kolegama i prijateljima. Ako planirate nove poslove u samostalnoj delatnosti, imate mogućnost da o tome vodite razgovor sa Lavom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Pokušavate da na najpraktičniji način rešite probleme i da pojednostavite neke poslove koji vas nepotrebno opterećuju. Ne bi trebalo da ponavljate greške i da se previše uzdate u one koji vam nisu naklonjeni. Nekome je veoma bitno da se sa vama sretne i dogovori u vezi sa nastavkom saradnje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Neko želi da se angažuje oko vas i da vam da na znanje da bi mogao da vam pomogne u vezi sa dilmom koja vas prilično opterećuje. Trebalo bi da budete realniji u proceni onih o kojima nemate lepo mišljenje ili se zbog nečega osećate uvređenim. Moguće da ste im dali dovoljno razloga za to.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Naporan dan, posebno za one koji imaju lošu komunikaciju sa Blizancima,Ovnom, Škorpijom. Mnogo tenzije i nerazumevaja sa Vodolijom može doneti ozbiljne probleme zbog kašnjenja u poslu. Ne ulazite u posao o kome ne znate mnogo. Dobijate pozuiv od Raka u koga imate veliko poverenje.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još