MA, TO SE DEŠAVA SVIMA: Ove laži smo svi barem jednom rekli u krevetu

U idealnom životu, seks je vreme kada nestaju barijere, bile one fizičke ili emotivne prirode. U stvarnosti, to ponekad i ne funkcioniše baš tako. Ko nije bio pomalo teatralan tokom seksa i izrekao gomilu sitnih laži u želji da poveća temperaturu među čaršavima?

Iako to nije najmoralnija stvar na svetu, sigurno ste nekada promrmljali nešto u datom trenutku što nije ni originalno niti prirodno, ali dešava se. Iskrenost i glasno apostrofiranje šta želite bi bilo idealno naravno, ali ponekad jednostavno ne možete da odolite da ne progovorite. Neka podignu ruku svi oni koji su makar jednom izgovorili neku od sledećih laži tokom seksa.

"Stvarno nisam ovo očekivala“

Zapravo, nosite seksi donji veš i išli ste na depilaciju celog tela. Vi ste potpuno spremni u slučaju da se pruži situacija da imate skes, ali naravno, vi ste tako besprekorne uvek i takav veš zapravo nosite stalno.

"Niko nikada nije uradio taj spektakularni potez jezikom do sada“

Osim skoro svakog momka sa kojim ste bile. Ali hej, to je zato što funkcioniše, tako da je razumljivo što želite da održavate pozitivnu atmosferu.

"Nikada nisam videla veći“

Ono što ne zna ne može da ga povredi, zar ne?

"Obožavam tvoj prljavi govor“

Naravno, jer mrmljanje o tome kako "on jedva čeka da bude u vama“ uopšte nije totalna glupost. U svakom slučaju, ceni se trud i kada nije kreativan.

"O da, baš tu“

Ali zapravo, samo malo desno i mrvicu niže? Ovo je situacija kada istina nimalo ne zvuči seksi. A i neće vam doneti orgazam, tako da...

"Naravno da mislim samo na tebe!“

Nije vaša krivica što zamišljate Toma Hardija kada zatvorite oči. Vaše fantazije su tajne na koje imate pravo.

"Ti si najbolji koga sam imala“

Iskreno, da li stvarno trebate da budete iskrene i kažete kako su simultani orgazmi sa bivšem bili normalna pojava, posle koje po sat vremena niste bili u stanju da ustanete iz kreveta? Ko bi iz te konverzacije izašao srećniji pre nego što je u nju ušao? Baš niko.

"Izgledaš tako seksi kada doživljavaš orgazam“

Izrazi lica mogu da budu veoma seksi, ali mogu i da se pretvore u multifacijalne ekspesije koje nećete moći da zaboravite.

"To je normalno, dešava se svima“

Jel ovo ono što bi zapravo trebale da kažete kada se jedra ne podignu? Da. Samo to recite i svi će biti srećni i zadovoljni.

"Volim te“

Upps. Brzo, popravite to sa „... tvoj penis! Volim tvoj penis!“ Ili samo ukrstite prste i nadajte se da je bio previše zaokupljen vašim nagim telom da bi konstatovao šta govorite.

"Svršila sam“

Zapravo niste, ali ne želite da mu povredite ego, želite da se to završi više, kasnite na posao, spava vam se... Samo se trudite da ovo ne ponavljate često.

Izvor: Žena

Pogledajte još