Zašto su Sky Wikluh i Hornsman Coyote postali Hronično neumorni

0

Upravo je objavljeno duplo kompilaciono izdanje pod nazivom “Hronično neumoran” na kome je zastupljen veliki broj izvođača iz bivše Jugoslavije koji su stihovima beogradskog pesnika, kritičara, novinara i kolumniste Milana B. Popovića podarili instrumentalnu podlogu. Sky Wikluh, Hornsman Coyote, Bjesomar, Nikola Čuturilo, Del Arno Band i Zele Lipovača samo su neki od muzičara zastupljenih na ovom kapitalnom izdanju.

Umesto prvobitno planirane nove, pete po redu knjige pesama Milan B. Popović odlučio je da ode korak dalje, i oko svojih stihova okupio je već etablirane, ali i potpuno nove bendove i izvođače različitih žanrova iz svih država bivše Jugoslavije.

Zahvaljujući dugogodišnjem predanom i plodonosnom, ne samo književnom, nego i novinarskom, publicističkom i kritičarskom radu, a prevashodno zahvaljujući sopstvenoj ogromnoj energiji i optimizmu “hronično neumoran” Milan B. Popović, za razliku od svoje prve CD kompilacije “Vreme brutalnih dobronamernika” iz 2010. godine, koja je bila gitarske hard & heavy orijentacije, ovoga puta okuplja muzičare najrazličitijih muzičkih opredeljenja. Na taj način Milan ponovo povezuje umetnike iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Slovenije i BiH, ali i spaja različite vidove umetničkog izražavanja.

Kompletno izdanje, inače dostupno i na CD-u, može se besplatno preuzeti sa sajta Milana B. Popovića – www.molitvatetoviranogsrca.com.

Foto: Screenshot

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.