GLATKA KAO SVILA: Koji metod sređivanja "tamo dole" je najbolji po vaš SEKSUALNI ŽIVOT

0

Bikini sezona je pred vratima, ali seks imate cele godine, ako ste jedna od tih srećnica. Sve dame traže najdugotrajnije načine za uklanjanje dlačica "tamo dole", i odlaganje njihovog upornog izrastanja, o kome kod redovnog seksualnog života morate češće da brinete. Evo šta bi trebalo da znate o svakom metodu!

Vosak

Nakon depilacije voskom bićete glatki 5 do 6 nedelja, što je i više nego odlično za vaš seksualni život. Ali, moraćete da sačekate da prođe 24 časa nakon depilacije, a pre odnosa. Isto važi i za izlazak na sunce.

Brijanje

Brijač je samo trenutno rešenje. Možete da očekujete dlačice već kroz nekoliko dana. Kao i kod depilacije voskom, ne bi bilo loše da sačekate da prođe jedan dan pre nego što se prepustite seksualnom užitku.

Terapija laserom

Laser ima najdugotrajnije dejstvo. Očekujte da će vam biti potrebno 6 do 8 tretmana, u razmacima od 6 do 8 nedelja. To će reći da su rezultati mnogo trajniji. Ponavljanje tretmana će biti potebno jedom do dva puta godišnje. Takođe bi do seksa trebalo da sačekate najmanje 24 sata, kako bi se izbegle neželjene iritacije.

Priredila: J.K.

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.