Horoskop za 6. maj: Bikovi se bore za nečiju naklonost, Jarčevi su ambiziozni, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Dan donosi mnogima nervozu da bi nešto moglo da krene nekim neočekivano lošim tokom. Trudite se da sačuvate prisustvo duha i objektivno nemate mnogo na šta da se žalite. Želite da se dogovorite sa Ribama oko nečeg veoma bitnog.Verujete u mogućnost susreta sa Bikom,Rakom ili Devicom sa kojima imate uvek o čemu da razgovarate. Moguće je planiranje novih poslova sa izrazito praktičnim osobama, moguće sa Jarcem ili Bikom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Tokom dana pokušaćete da pridobijete naklonost nekoga ko vam često po mnogim pitanjima daje praktične savete.Ako vam se dopada osoba koju viđate na poslu ili na službenom putu, pokušaje da je uverite u svoju odanost čak i ako znate da je ona prilično zatvorena i nepoverljiva.Očekujete poziv od Jarca ili Škorpije i bićete spremni da prihvatite poziv za izlazak i od nekog Lava. Veoma ste popularni u poslednje vreme i to vam veoma prija. Trudite se da date na znanje osobi sa kojom želite da nastavite saradnju da na nju računate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Jedan od boljih dana za svaku vrstu saradnje, ma kog pola da ste. Svaka vrsta posla koji podrazumeva pojaviljavanje u javnosti može vam se isplatiti i doneti veliku satisfakciju. Veče može doneti uznemirenost i nespokojstvo. Trudite se da nađete vremena za druženje sa rođacima. Verovatno ćete biti izuzetno aktivni i ambiciozni po pitanju posla sa strancima.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Vaša očekivanja od jednog Raka su nerealna. Tek u večernjim satima može vam se javiti ili može pokazati spremnost da se sa vama dogovori o nečeg što je vama veoma značajno a tiče se verovatno finansija. Vaša očekivanja su velika ali nemojte gubiti nadu ako vam se ne bude javio neko od koga ste digli ruke i ponudi vam zajedničku saradnju. Trudite se da nađete način kako da se pomirite sa Lavom sa kojim ste nekada dobro sarađivali.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Nemojte se previše opterećivati nepotrebnim sumnjama u vezi sa nečim što bi trebalo što pre da rešite a moguće da se tiče pravnih ili finasijskih problema. Jedna Škorpija bi mogla da Danas bi trebalo da izbegnete nepotrene izdatke. Nemojte ulaziti u rasprave sa Vodolijom ili Ovnom naročito ako znate da su po mnogim pitanjima u pravu.Ovo bi mogao biti harmoničan dan ako budete dovoljno hladnokrvni.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Kako dan bude odmicao tako ćete i vi biti sve raspoloženiji jer ćete imati utisak da vas neko podržava u vašim ambicijama.Ako se bavite kreativnim poslom, možete dobiti inspiraciju u vezi sa nekim novim poslom. Nekome je veoma bitno da bude sa vama u dobrim odnosima.Trudite se da ostavite utisak na jednom Lava, Devicu ili Jarca.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Veoma ste angažovani na poslu koji bi mogao da bude perspektivan i vi se trudite sa nađete najbolji način kako da izrazite svoje ideje, planove i kako da dopadnete nekom ko bi trebalo da vam da priliku da radite zajedno. Ne bi trebalo da odustanete od plana, posebno kada je u pitanju saradnja sa jednom Škorpijom, Vagom ili nekim Ovnom.Moguć je razgovor sa nekim Bikom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Lav može da vam da šansu na koju ste dugo čekali. Osećate se dobro u društvu osoba koje su spremne da vas saslušaju, pomognu ili da se uključe u zajednički biznis sa vama. Imate jaku konkurenciju, moguće u vidu jednog Lava,Device ili nekog Raka. Ne bi trebalo da se previše nervirate zbog komentara jednog Jarca ili neke Škorpije. Vaga može biti dobar saradnik ako se bavite umetnošću.Neko će vas pozvati i vi ćete prihvatiti da se sretnete.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Danas možete da donesete odluku koja se odnosi na partnerske odnose i donosi vam mogućnost nastavka saradnje sa jednim vatrenim znakom. Tokom dana možete imati mnogo obaveza i imaćete potrebu a se sa nekim raspravljate oko nekih bitnih pitanja. Principijelni ste i stalo vam je da dokažete da ste u pravu. Neko vas ignoriše a vi se trudite da privučete pažnju osobe koja ne obraća mnogo pažnje na vas.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Vaš znak je veoma ambiciozan ali ne i na delu osim ako ne spadate u one malobrojne koji u poslednjih godinu dana nisu dozvolili da ih poremeti uticaj Saturna iz Škorpije. Povremen pad raspoloženja u toku dana, a svoju pažnju usmeravate na karijeru. Potreban vam je savet jednog Lava.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Trudite se da na fini način nekom date na znanje šta o njemu mislite a ta osoba je uverena da ste neprijatni, možda ironični ili nedovoljno zainteresovani za njen posao. Naporno veče ako očekujete da vas kontaktiraju Rak ili Devica na koje intenzivno mislite. Rak može doneti interesantne vesti i razgovor o putu. Nekome je veoma drago da može da se sa vama sretne, posebno jednom Lavu ili Strelcu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Možete biti nespremni da uđete u posao sa onima koji su vam po mnogim pitanjima slični, moguće da se radi o nekom ko radi u stranoj firmi ili pokušava da započne samostalan posao. Trudite se da niko ne primeti da vam smeta podozorivost jedne Škorpije ili Device sa kojima ne možete lako da izađete na kraj. Verujete u dobre namere jednog Lava sa kojim ste se oduvek dobro razumeli.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još