Đaci tragali za pornićima, a naleteli na PROFESORKU!

Praški mediji su preneli vest da je profesorka iz Čeških Lipa dobila otkaz 30. aprila, kada je priča koja se raširila među dečacima u školi došla do direktora.

U filmu na koji su naišli ona je nazvana Lusi, a on je snimljen u formi intervjua za porno glumicu.

Tokom razgovora sa osobom koja je intervjuiše rekla je da se za ovaj "golišavi posao" prijavila da bi probala nešto novo, ali to je najverovatnije deo scenarija.

U filmu priča i da ima dvoje dece, muža sa kojim ne živi, ali od kojeg se nije razvela i da radi kao profesorka (što se ispostavilo kao tačno).

- Ne želim da je osuđujem, jer ne znam zbog čega je to uradila, ali nije lepo kad jedan petnaestogodišnjak to vidi. Ona je imala seks pred kamerama sa potpunim strancem za novac, a to nije u skladu sa onim čemu treba da uči decu - prokomentarisao je jedan od roditelja đaka iz njene škole.

"Lusi" se lokalnim medijima pravdala da je bila drogirana tokom snimanja i da je zbog narkotika u vazduhu bila previše opuštena.

- Tražila sam dodatni posao i naišla sam na reklamu u kojoj se traže zgodne žene za fotografisanje. Pretpostavila sam da se radi o fotografisanju u donjem vešu. Mislim da su me drogirali kokainom ili nečim sličnim. Opustila sam se toliko da mi ništa nije bilo čudno. U normalnim okolnostima takvo nešto ne bih mogla - rekla je ona.

Ipak, školskoj upravi to nije bilo dovoljno dobro opravdanje i ona je dobila otkaz.

Nadlanu / izvor: dailymail, blic

Pogledajte još