VRUĆA POTERA hladi bioskope

0

Napolju je paklena vrućina! Pravo je vreme da se osvežite uz jednu nezaboravnu filmsku komediju!

 Na  bioskopski repertoar  stigla je urnebesna komedija VRUĆA POTERA!

BLITZ FILM vam predstavlja komediju VRUĆA POTERA s oskarovkom Riz Viterspun (Walk the Line, Wild) i lepom Sofíjom Vergarom (Chef, serija Modern Family) u glavnim ulogama, pod rediteljskom palicom En Fletčer (The Proposal). U ostalim ulogama su, među ostalima i Džon Kerol Linč (Crazy, Stupid, Love.) i Robert Kazinski (Pacific Rim).

U filmu uštogljena policajka koja slepo poštuje pravila (Viterspun) pokušava da zaštiti prelepu i temperamentnu mafijašku nevestu (Vergara) u begu od potplaćenih policajaca i opasnih ubica.

Policajka Kuper je počašćena i uzbuđena zadatkom čuvanja mafijaške udovice Daniele Rive na putu u Teksas, gde će ona i suprug svedočiti protiv moćnog narkobosa. To joj je retka prilika za rad na terenu i odlučna je da neće razočarati nadređene i da ovo neće završiti u tzv. Kuper stilu.

Već u prvoj sekundi susreta s prelepom Kolumbijkom postaje jasno da to nije baš lak zadatak i pre nego se temperamentna Daniela spakovala upadaju u zasedu i ona postaje udovica, a vožnja od San Antonia do Dalasa postaje trka za život pod kišom metaka.

Film je u bioskope stigao (07.05) ! A u duhu naslova od vreline obećavamo vam puno vrelih devojaka u ovoj urnebesnoj komediji!

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.