Uz koga se bolje đuska - St. Louis ili Perpetuum

Ukoliko odlučite da vikend provedete u Novom klubu Bitefartcafe, u ulici Mitropolita Petra 8, bilo bi dobro da su vam pomenute cipele veoma udobne, jer nastupaju bendovi uz koje je nemoguće sedeti.

U petak, 8. maja, nastupiće St. Louis bend koji kaver svirci daje potpuno novu dimenziju. Njihove verzije popularnih hitova su kao stvorene za ples, a pesmama koje ste već mnogo puta čuli daju novi sjaj i pravo su osveženje za već naslušane klabere. Marko Louis, frontmen benda, je pre par nedelja izdao i prvi samostalan singl „Shine on me“, o kome se uveliko priča. U subotu će na podijumu publiku držati kultni kaver bend, Perpetuum Mobile.

Iako je njihov repertoar ništa manje sastavljen za celonoćno trošenje kalorija plesom, ipak je u pitanju nešto tvrđi zvuk nego u petak. Na njihovom meniju su prevashodno pop i rok hitovi počevši od osamdesetih, međutim ne zaostaju ni kada su aktuelni hitovi u pitanju. Njihove dve dame, Marija i Danka, čiji glasovi miluju uši, samo su jedan od razloga zašto su uvek prvo popunjeni prvi redovi.


Pogledajte još