Kako BAKA budi MRTVAKA: Saveti naših starih za erekciju ŽIVOTA!

Muškarci nisu ovih dana kakvi su nekada bili - priča nam baba Savka, travarka koja narodnim lekovima pomaže Beograđanima već četiri decenije - sve češće mi dolaze devojke koje se žale da njihovi momci "ne ispunjavaju očekivanja".

Zato je ona odlučila da podeli sa čitaocima portala Nadlanu.com, svoje proverene recepte!

Đumbir sa medom za dužu i jaču erekciju

Đumbir se oljušti i izrenda. Na 100 grama đumbira, stavite 50 grama meda. Med podstiče cirkulaciju krvi i pruža energiju a đumbir veoma brzo može da upumpa krv u polne organe.

Živoplotica vraća u život

U svetu poznata kao Godži ili Goji bobica, u našem narodu se od pamtiveka koristi kao najjači lek za impotenciju i afrodizijak jer pojačava lučenje testosterona u organizmu. Napravite sutlijaš od jedne šolje pirinča i dodajte šaku ovih bobica.

Slatkiš - afrodizijak

U jednu činiju stavite šoljicu mlevenog susama. Postupno u činiju dodajete med i mešate. Ako želite da dodate neki miris, stavite malo arome vanile ili kikiriki putera. Od smese oblikujte male kuglice, stavite ih na lim za kolače i stavite u frižider. Med je bogat asparaginskom kiselinom, a susam je izvor kalijuma i magnezijuma što udruženim dejstvom dovodi do jače polne aktivnosti.

Lekovito mleko za probleme sa potencijom

Suvo groždje prokuvano u mleku, uspešno regeneriše polnu energiju. Najbolje je da nabavite sušeno crno groždje. Dobro operite 30 grama suvog groždja pa ga prokuvajte u neoštećenoj emajliranoj posudi sa 200 ml mleka. U početku pijte ovu količinu tri puta dnevno, a kasnije povećajte količinu suvog groždje na 50 grama. Pijte ovo lekovito mleko do izlečenja

Divlji plodovi koji daju krila

Po jedna šaka svakog šumskog ploda - gloga, trnjina, šipurka i drena, preliti rakijom prepečenicom i ostaviti da odstoji neko vreme. Popiti jednu čašicu. Deluje bolje od bilo koje vijagre, jer uživanje traje od 3 sata do tri dana!

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još