DAN ZA UŽIVANJE SVIH ČULA: Brodet fest

Tačka koja spaja duh davno prošlih vremena sa glamurom modernog doba, nalazi se u, po mnogima, najlepšem delu Budvanskog zaliva. Neodoljivi šarm karakterističan za mala ribarska mesta upotpunjen je predivnom peščanom plažom na kojoj se vide najlepši zalasci sunca. I oni najprobirljiviji gurmani tvrde da su riblji specijaliteti pripremljeni u restoranima u Pržnu tako ukusni da bi i čuveni Džejmi Oliver poželeo da ih proba.

(old_image)

Sve lepote mesta koje je od Budve udaljeno samo sedam kilometara, podstakle su domaćine da organizuju gastronomski festival na kojem se gostima prezentuje bogatstvo mediteranske kuhinje ukršteno sa veštinom vrhunskih kulinara. Tri uspešno održana festivala do sada inspirisala su Turističku organizacije Budve da nastavi u dobrom maniru i organizuje “Brodet Fest” i četvrti put.

(old_image)

“Brodet fest” koncipiran kao celodnevna zabava za celu porodicu. Sastavljen je iz nekoliko vešto osmišljenih celina: dečijeg programa, degustacije lokalnih poslastica i crnogorskih vina, pripreme i testiranje brodeta i nastupa primorskih klapa. Kulminacija primorskog festivala desiće se u večernjim satima za kada su na samoj obali mora zakazani koncerti Nine Petković i Sergeja Ćetkovića.

(old_image)

Oni koji su već imali priliku da uživaju u ovom događaju tvrde kako je Brodet fest pravi mali raj za hednoste, počev od bogatog programa pa sve do velikog vatrometa na kraju dana.

Ne propustite 22.maj, jer to će biti dan sa ukusom vina i brodeta, slikom mora, plaže i razigrane dece, uz zvuk pesama Sergeja Ćetkovića! Provedite u Pržnu dan koji nikada nećete zaboraviti.

(old_image)

Pogledajte još