ZA NAJBRŽE 12. MAJA: 50 posto jeftinije karte za Exit

0

Najbrži fanovi Exit festivala u utorak 12. maja od 12 časova imaće jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru po ceni od 1990 dinara.

Exit časti najvernije fanove za 15. rođendan, a količine ulaznica po ovoj specijalnoj ceni veoma su ograničene i biće dostupne na centralnoj blagajni Gigstixa u tržnom centru Pariski magazin u Novom Sadu i u knjižari Vulkan u šoping centru Ušće u Beogradu. Ukoliko žele i da definitivno osiguraju ulaznice u rođendanskoj poklon akciji Exit festivala, fanovi mogu već od 10 časova da zauzmu svoje mesto u redu, a najbrže očekuju i dodatna poklon iznenađenja i prateća osveženja uz odabranu muziku i Exit zabavu!

Ograničeni kontigent ulaznica po ovoj poklon ceni za fanove iz cele Srbije biće dostupan od 14 časova i putem sajta Gigstix, dok će naredna cena jednodnevnih ulaznica biti viša. Ukoliko se ne rasprodaju do festivala, zbog velikog interesovanja koje ove godine vlada za Exit širom cele Evrope, na ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu od 9. do 12. jula, finalna cena jednodnevnih ulaznica biće i duplo veća.

Foto: Arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.