HOROSKOP ZA 8. MAJ: Blizance očekuje dobra prilika, Strelci će morati da se suoče sa nečim neprijatnim

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ako ste rođeni početkom znaka možete biti prilično napeti jer ćete želeti da uradite mnogo više nego što realno možete.Ako ste rođeni krajem znaka,imate šanse da se odlično provedete u društvu rođaka,ili mlađih žena,bez obzira kog ste pola.Dobijate ponudu za zajednički posao.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Mesec vas čini jako vrednim,pronicljivim,sposobnim da donosite važne odluke.Ako ste rođeni pred kraj znaka, možete biti pozvani na neki skup,moguće familijarni ručak ili rođendan gde će vam biti prijatno.Planirate saradnju sa strancima.Jarac i Rak podržavaki vaše ambicije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dobijate priliku da se istankete u poslu,naročtio ako se bavite sportom ili umetnošću.Pazite na ishranu jer vam pozicija Meseca i Venere ne odgovara kada je u pitanju eksperimentisanje sa nekim namirnicama koje vam nikada nisu naročito prijale.Dobićete poziv od Raka.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Venera u vašem znaku donosi mnogo toga dobrog ako budete praktični, tolearntni i spremni da o svemu iskreno razgovarate sa Jarcem,Dobro se slažete sa Bikom ili Vagom ili ćete bar imati priliku da se uverite da su vam naklonjeni,ma šta vi mislili. Nemojte isterivati pravdu po nekim ne tako bitnim pitanjima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Osećate se nemoćnim pred nečijim molbama i verovatno ćete protivno vašim željama učiniti nešto što biste intimno izbegli.Ipak,bićete zadovoljni na kraju dana jer ćete biti svesni da ste nekome učinili uslugu koja mu je bila veoma važna.Ne pokazujete ljubomoru prema Raku ili Biku.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ako ste avgustovska Devica,javiće vam se neko koga dugo niste čuli.Mogući su dobici na koje niste računali. Verujete da možete da se istaknete u umetnosti. Verujete da vam je naklonjen Bik.Možete očekivati da vas podrže koleginice ili žene iz porodice, ma o čemu da se radi.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ne odustajete od svojih poslovnih namera ma šta čuli što vas može uznemiriti.Dobićete ponudu od Raka ili Bika u vezi sa nekim projektom koji vam može biti veoma značajan.Neko će vam dati obećanje u vezi sa novcem koji vam je neophodan za realzaciju vaše namere.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Možete biti sigurni da ćete dobiti podršku osoba koje žive u inostranstvu ili koje imaju bilo kakve kontakte sa strancima.Moguće da se radi i o vašem partneru ili osobi za koju ste emotivno vezani.Pokažite emocije,naročtio ako on mora na put,a vama je žao zbog toga.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Danas ćete morati da se suočite sa nečim što vam nije naročito prijatno.Moguće da se radi o članovima porodice ili koleginicama koje vam mnogo toga zameraju.Namirite svoja dugovanja.Pokušajte da se ne nervirate previše ako budete morali da se sretnete sa jednim Rakom ili Devicom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ako ste muškarac, predstoji vam susret koji ćete pamtiti.Dopadate se jednom Biku,Raku ili Vagi.Trebalo bi da budete mnogo prilagodljivji u odnosima sa partnerom.Ako ste žena,možete pomisliti da imate konkurenciju ili da se vašem partneru dopada neko drugi., naročito ako se bavite istim poslom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vaša najveća snaga je u dobroj argumentaciji.Vaši visoki moralni principi dolaze do punog izražaja.Trudite se da izađete u susret savakome kome možete,ali ne želite da dajete obećanja bez pokrića.Možete imati vanredne dobitke u novcu.Dopada vam se ideja o saradnji sa Strelcem.Dobijate interesantnu ponudu od Bika ili Vage.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pozicija Meseca ide vam u prilog, posebno ako ste rođeni u martu. Dobićete povoljne vesti. Možete postići mnogo, posebno ako upotrebite svoj šarm i smisao za argumentovano dokazivanje. Šef vam je naklonjen čak i kada se trudi da pokaže da nije. Moguće da će partner odbiti vaš poziv za izlazak zbog svojih obaveza.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još