ZVEZDE VAM PORUČUJU: Dnevni horoskop za 10. maj

Ovan 21.03 - 20.04

Neumorni ste u poslu. Oštro kritikujete sve koji vam se suprotstavljaju. Savladaćete sve prepreke i postići ćete izuzetan uspeh. Treba se čuvati davanja javnih izjava i napadanja drugih, jer možete sebi stvoriti probleme. Setite se da ste već bili u sličnoj situaciji. Rukovođenje ranijim iskustvima zaista je neophodno.

Bik 21.04 - 20.05

Polako dolazite sebi. Počinjete normalno da funkcionišete i pravite red u stvarima u kojima ste se pogubili. Zdravstvena situacija se popravlja, odnosi sa partnerom takođe, a vi odlično funkcionišete u onim sferama koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Budite spremni za direktno sučeljavanje sa Škorpijom.

Blizanci 21.05 - 20.06

Svesni ste sopstvenih ciljeva. U tom smeru i planirate. Osećate snažnu potrebu za usavršavanjem i učenjem. Muškim pripadnicima znaka potrebna je jaka žena koja zna šta hoće, a ženama Blizancima - muškarac na koga mogu da se oslone. Kontaktirate sa inostranstvom u vezi sa putovanjem.

Rak 21.06 - 20.07

Prijemčivi ste i osetljivi na sve uticaje. Pojačan smisao za spiritualne teme širokog spektra, od poniranja u misterije unutrašnjeg sveta ili viših svetova do otpora prema ovozemaljskim stvarima. I jedni i drugi preteruju, posebno oni praktični Rakovi. Plaše se zamki.

Lav 21.07 - 21.08

Lavovi kratak poslovni predah koriste da maštaju o fatalnoj ljubavi. Ne dozvolite da senke prošlosti koje su na vas ostavile traga utiču na realnu osobu sa kojom ste u vezi. Od ideala se ne živi. Prave ljubavi imaju uglavnom tužan kraj. Posvetite pažnju osobi pored sebe. Ljubav nije ono što mislite da jeste.

Devica 22.08 - 22.09

Ostvarujete uspeh širokih raspona koji se prvenstvano odnosi na posao i društveni status. Ljubav je u drugom planu, mada slobodne pripadnice znaka razmišljaju o udaji. Idealna kombinacija za vas je Strelac ili Riba. Materijalna korist koju ostvarujete predstavlja nešto što vam daje krila i mogućnost da planirate.

Vaga 23.09 - 22.10

Stvari polako dolaze na svoje mesto. Bolje se osećate, jer su zdravstveni problemi nestali. Spremni ste da sarađujete sa osobom sa kojom imate najviše teškoća - partnerom. Lakše vam je da se izborite sa decom i prijateljima nego sa njim. Doživljavate ga kao neprijatelja. Uključite talenat za diplomatiju.

Škorpija 23.10 - 22.11

Ukoliko niste iskoristili pravi momenat - od zarade ne očekujte previše. Aspekti koji ukazuju na dobitak već su prošli, pa se može desiti da novac kasni. Uspešan poslovni dan praćen je kontaktima sa okolinom, koja vam svesrdno izlazi u susret. Pokušajte da jedan nesporazum rešite na miran način. Preosetljivi ste i ranjivi, što za vas inače nije baš karakteristično.

Strelac 23.11 - 20.12

Strelci-biznismeni imali su šanse da ulete u dobar poslovni poduhvat. Ukoliko novac zataji, neka se ne sekiraju, jer će uskoro stići. Ono što treba da ih brine jeste stanje sputanosti i nervoze, jer su pomalo nezadovoljni samim sobom. To je razlog više da razmislite o tome kako da svoj život učinite sadržajnijim.

Jarac 21.12 - 19.01

Kratak predah utiče na to da se fantastično osećate. Tema dana ima više, a glavne su ljubav i umetnost. Najbolje je iskombinovati ih i u njima svojski uživati. Vi to umete i te kako, jer se ponašate u skladu sa svojim raspoloženjem. Partnerove lepe reči i sjajan seks čine vas lepršavim i poletnim.

Vodolija 20.01 - 18.02

Napeti ste i nezadovoljni, pa pokušavate na impulsivan način da se toga oslobodite. Odlično za vas, a loše za okolinu. Uostalom, imala je vremena da vas bolje upozna i navikne se na vaše "izlete u ponašanju". Zbog nečega ste emotivno nezadovoljni, pa pomalo patite. Mislite da do svega dolazite sa mukom. Preterujete.

Ribe 19.02 - 20.03

Pod uslovom da ste radili na jačanju slabe tačke organizma - imuniteta, bićete u elementu i bavićete se pravim stvarima. Ukoliko imate zdravstvenih problema, vreme je da se njima posvetite i dođete do dijagnoze. Mnogim Ribama više prija da lutaju u potrazi za njom. Zapitajte se zbog čega.

Izvor: krstarica

Pogledajte još