POGLEDAJTE ISTINI U OČI: Da li ste u vezi s pravim muškarcem

1. Uvek će vas podsećati koliko vas voli

Pravi muškarac uvek će vas podsećati na to koliko vas voli, rečima, delima... Ako vas zaista voli, itekako ćete to osetiti.

2. Uvek vas gura napred

Bez obzira na to želite li se vratiti na fakultet nakon 20 godina, početi pevačku karijeru ili ostati kod kuće i biti domaćica, pravi muškarac uvek će podržati vaš izbor i biti vam podrška.

3. Neće vam dati razloga za sumnju

Muškarac koji vas zaista voli neće vam dati povoda za sumnju. Ne znači to da neće uraditi nešto s čime se vi ne biste složili, ali ćeučiniti sve da izgradi poverenje i neće vas dovesti u situaciju zbog koje biste posumnjali u njega.

4. Zbog njega ćete se uvek osećati lepo

Čak i kada imate težak dan, kada vam frizura nije najbolja, kada vas ljuti puno toga, pravi muškarac biće tu uz vas i pokazati vam da ste lepi za njega, bez obzira na podočnjake koje imate ili neukrotivu frizuru.

5. Osećate sigurnost

Jedan od najvećih komplimenata koje muškarac može dobiti od žene jest da se zbog njega ona oseća sigurno. Pravi muškarac će učiniti sve da se žena koju je odabrao za svog životnog suputnika zaista tako i oseća.

6. Prepoznaje vaše raspoloženje, a da mu to ne kažete

Muškarac kojem je stalo do vas potrudiće seda vas upoznati što bolje i znaće da prepozna kako se osećate, a da mu to ne morate reći. I pobrinuće se da se osećate bolje ako vas nešto muči.

7. Biće iskren prema vama

Ne postoji osoba na svetu koja nikada nije izrekla nijednu laž. I vaš će muškarac sigurno reći poneku, ali neće lagati s namerom da vas povredi.

Izvor: portaloko

Pogledajte još