LEPA LUKIĆ KROZ SUZE OBJASNILA: Kad saznate zašto je ušla u rijaliti, boleće vas DUŠA!

Dramaturg Biljana Srbljanović je isprozivala pevačicu Lepu Lukić zbog učešća u rijalitiju "Parovi". Kako kaže, naročito je strašno jer Lepa prima nacionalnu penziju, a pevačica je odlučila da odgovori na sve to i to kroz suze.

"Imate nacionalnu penzionerku Lepu Lukić, koja sedi u rijalitiju i prima penziju u visini plate asistenta na mom fakultetu. On za taj novac mora ozbiljno da radi čitav mesec dok ona daje legitimitet formatu tog rijalitija, a samim tim i ova država. Ona je tamo bila kao nadmajka svih, a niko je ne osuđuje! Seksualne radnice su uvek meta, a makroi nikad", žučno je govorila Srbljanovićeva na panelu Mizoginija.

Ove reči, kao i osuda mnogih kolega koji su pisali peticiju da izvuku Lepu iz rijalitija, uz poruku da joj nije mesto među takvim likovima, rasplakale su kraljicu narodne muzike.

"Zašto me osuđuju što sam bila u "Parovima"?! Nemam decu, nemam unučiće da čuvam, zato volim u društvu da ubijam vreme. To me drži u životu. Niko ne misli kako je meni kada nemam koga da čuvam. Volim da budem među ljudima, da se družim i zato ću pevati do kraja života. Ne volim mir i ne znam šta bi bilo sa mnom kada bi me neko osudio da dva meseca, koliko sam provela u rijalitiju, budem sama u kući", kroz jecaje je poručila Lepa, potresena, jer mnogi ne razumeju njen poriv za učestvovanjem u rijaliti programima i dodaje:

"Pa šta ako imam nacionalnu penziju?! Dobila sam je jer sam je zaslužila, ne treba valjda zbog toga da sedim u kući. Neka pričaju šta hoće, neću im odgovarati iako bih imala puno toga", poručuje Lepa, koja kaže da se nije pokajala što je bila deo rijalitija, ali da se iznanadila cimerima.

"Mislila sam da će ući Zorica Brunclik, Džej i Nada Topčagić i zato sam prihvatila, ali kada sam videla da ih nema, nije bilo mogućnosti da se vratim nazad. Potpisala sam ugovor i da sam ga prekršila platila bih 20.000 evra.

Rekla sam sebi: "Lepa, izdrži", zato sam se sve vreme držala po strani i sklanjala od učesnika, iako bih i te kako mogla da im svašta odgovorim. Narod je video ko su oni i šta su, a moj nivo nije da se raspavljam sa decom. Izašla sam čistog obraza, a oni nek o svom misle", dostojanstvena je pevačica.

Nadlanu / izvor: Kurir

Pogledajte još