HOROSKOP ZA 11. MAJ: Ovnove čeka poslovna ponuda, Lavovi su se nekome zamerili

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Spremni ste da uradite mnogo toga o čemu ste razmišljali i šta ste planirali tokom proteklih mesec dana. Imaćete priliku da razgovarate sa Blizancima i Rakom o nečemu što vam je veoma bitno.Neki drugi Ovan ili Vodolija će vam ponuditi konkrentan posao koji će vam izgledati veoma zanimljiv.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Danas možete biti prilično uznemireni ili nedovoljno tolerantni. Robujete svojim željama koje trenutno nije lako realizovati. Lav iz treće dekade će pokušati da utiče na vaše stavove u vezi sa poslom sa strancima.Škorpija će odbiti predlog koji ćete joj dati u vezi sa zajedničkim poslom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Trudite se da budete u toku događaja kada je u pitanju saradnja sa Bikom, Vagom ili Devicom. Možete naći način kako da regulišete pitanje novca, dugova ili da nađete nov izvor prihoda.Ne bi trebalo da se nervirate unapred zbog nečega što se možda i neće pojaviti kao problem.Bik vam može zatražiti novac na zajam.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Imate priliku da se dogovorite sa Strelcem, Lavom ili Jarcem oko novog posla što će vam pomoći da lakše donesete odluku u vezi sa nečim što je vaš trenutno glavni posao ili glavna ideja u vezi sa poslom. Mars planeta ambicije sprema se da napusti Bika što će se odraziti na vaš stav prema nekom vašem novom poslu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Spremni ste da lako stupite u kontakt sa novim saradnicima ali ste i veoma zahtevni. Osećate potrebu za proširenjem poslova i na neke druge delatnosti, najverovatnije na nekretnine. Nekome ste se svojevremeno zamerili i ta osoba ne želi da pređe preko uvrede a vi možda niste ni svesni da je ona to tako doživela.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Očkujete da vam se javi neko ko vas je više puta ponudio pomoć ili posao.Moguće je da ćete dobiti poziv od osobe rođene u znaku Riba koja vas dobro poznaje. Mogućnost nastavka saradnje sa ovim znakom je mnogo veća ako ste rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka. Vaše sposobnosti mogu da dođu do punog izražaja ako biste se više angažovali na poslu koji zahteva metodičnost i istrajnost.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trudite se da pokažete spremnost za nastavak saradnje sa nekim ko je bio prema vama često bio fer i vi žete želeti da mu se odužite.Tajni dogovor koji imate sa bliskim saradnikom ili rođakom, posebno u znaku Device ili Ovna doneće dobre rezultate ali će vas iznenaditi činjenica da za njega mnogi znaju. Potreban vam je dobar marketing a vi kao da niste toga svesni.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Trebalo bi da se više oslanjate na savete osobe koja je često nametljiva ali vam želi dobro. Potrebno je da se samostalno angažujete na poslu od koga očekujete da će vam doneti satisfakciju.Moguće je proširenje saradnje sa Jarcem ili Škorpijom, posredstvom jedne Ribe koji ima već razrađen biznis. Ako smatrate da su Blizanci neiskreni prema vama, razmislite o daljoj saradnji.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ne bi trebalo da se preterano galantirate i dajete pozajmice ili poklone, naročito onima koji to ne zaslužuju.Dobijate poziv od Blizanaca da ukoliko nameravate da se proširite saradnju sa Škorpijom, Blizancima i Devicom i to bi mogao početak nove saradnje. Nekome je veoma bitno da sa vama uspostavi dobru saradnju moguće Ribama ili Jarcu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pozicija Meseca zahteva od vas da budete mnogo prilagodljiviji nego do sada. Rastrzani ste između profesionalnih i ličnih obaveza. Imate mnogo želja i pokušavate da uskladite sve u svom životu ali vam to baš i ne polaz lako za rukom, naročito ako Bik vrši neku vrstu pritiska na vas u vezi sa zajedničkim poslovnim planovima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ne oklevajte da pozovete nekog ko bi mogao da vam ispriča mnogo toga o nečemu što vas inače u priličnoj meri operećuje. Moguće da se radi o prijatelju koji vam je oduvek bio od velike koristi. Nemojte se nepotrebno nervirati zbog nečega što ne možete da rešite u kratkom vremenskom roku. Saradnja sa Ribama može biti za vas veoma korisna.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Spremni ste da rizikujete kada je u pitanju nov posao a Mesec u napetom aspektu sa Marsom čini vas spremnim da uradite ono što se od vas očekuje i da se prilagodite tempu rada koje vam nameće jedan Ovan. Škorpija ili Jarac mogu vam postaviti uslove na koje niste spremni.Neki Strelac ili jedna Vaga mogu dati ideju u vezi sa novim poslom.

Pogledajte još