Tajne top eksperata: Kako zaraditi od digitalnog marketinga

0

Da biste uspeli na internetu, potrebno vam je više od web stranice i sreće, potrebno vam je znanje ljudi koji su zaradili milione online, a oni se okupljaju na ovoj konferenciji.

Digital Day je jedinstveni događaj iz oblasti digitalnog marketinga, na kojem lokalna IT zajednica i najveći stručnjaci iz oblasti digitalnog i interaktivnog oglašavanja, razmenjuju iskustva i prenose znanja iz prakse svim posetiocima i učesnicima, kao i najaktuelnije trendove u digitalnoj industriji.

Peta konferencija održava se pod sloganom „Show Me the Money!“ i baviće se jednom od ključnih tema u onlajn marketingu – kako ostvariti najviše od uloženih sredstava.

Kao i dosad predavači sa razvijenijih svetskih tržišta će predstaviti najbolje prakse i najnovije trendove u ovoj industriji koja se svakodnevno razvija i zapošljava sve veći broj novih kadrova i profila. Učesnici konferencije Digital Day prisustvovaće brojnim predavanjima i radionicama gostiju iz inostranstva, ali i domaćih stručnjaka iz ove oblasti digitalnih komunikacija.

Kompanija Samsung ove godine učestvuje na konferenciji Digital Day 2015, www.digitalday.rs koja će biti održana 13. maja od 9 časova u Domu omladine, i ujedno je zlatni sponzor ovog događaja.

Tokom trajanja konferencije Digital Day 2015, svi posetioci mogu da posete Samsung Experience zonu i isprobaju Samsung Galaxy S6 i S6 Edge pametne telefone, pogledaju najnoviji SUHD televizor, kao i da učestvuju u kvizu i osvoje brojne nagrade. Kompanija Samsung je korisnicima, ali i posetiocima svoje Fejsbuk strane, već pružila priliku da osvoje besplatne karte uz pomoć aplikacije, a zainteresovani su odgovarali na pitanja iz oblasti digitalnog marketinga i poznavanja novih uređaja kompanije.

Foto: promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.