RAZOČARANA U ŽIVOT: Maca se gušila u suzama

Gušila se u suzama!

Životna priča Senade Nurkić, poznatije kao Maca Diskrecija‚ nikoga nije ostala ravnodušna, naročito što oca nije upoznala, dok joj je majka duševni bolesnik.

Sve se to skupilo u bosanskoj pevačici koja se rasplakala nakon svađe sa Goranom Rankovićem u realityju "Parovi", preneo je "Alo!".

Macu je povredilo što se cimer izvikao na nju jer je pila vino iz njegove čaše posle čega je uplakana došla u ispovedaonicu. Nije mogla da iskontroliše suze i jecaje zbog tuge koju je osetila jer nema ko da je zaštiti, ni u realityju ni u savremenom životu.

- Razočarala sam se u Gorana jer me je napao a još više u Aleksandra jer me nije branio. Kako sada bilo kom muškarcu da verujem? Kako da se udam za nekoga kada su svi ovakvi? Ja nemam nikoga da me zagrli. Nemam nikoga u životu - plakala je Maca, gušeći se u suzama.

- Samo mi zagrljaj treba. Potrebna mi je ljubav. Razumem Aleksandrov posao i da mora u realityju da bude kulturan, ali samo jedan zagrljaj da mi je dao, pa da mi bude lakše, to ga ništa ne bi koštalo. Nemam nikoga da me brani i bude uz mene. Jako sam nesrećna u životu. Razočarana sam u život i ljubav. Ne tražim u životu ništa skupo, samo sutnice. Ja sam loše životne sreće. Moraću da dignem neki kredit da bih nešto vredela u životu - pričala je razočarana Maca.

Međutim, situacija se preokrenula kada je Maca shvatila da Aleksandar nije dobro razumeo ono što mu je rekla o Goranu, a zatim je javno tražio od svojih prijatelja da pošalju parfem i stvari za Macu, što je domaća javnost pozdravila, a Diskrecija je njegovim potezom bila oduševljena.

Nadlanu / izvor: opera-17

Pogledajte još