HOROSKOP ZA 12. MAJ: Blizance očekuju dobre vesti, Rakovi - neko misli na vas

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Danas možete dobiti priliku da se istaknete u javnosti, naročito u poslepodnevnim i večernjim satima. Postajete sve popularniji, naročito ako radite posao koji vam omogućava da budete prisutni u javnosti. Imate visoke kriterijume ali niste strogi prema kolegama.Jedan Rak donosi vest koju treba proveriti.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

U večernjim satima možete se sresti sa mnogima koje dugo niste imali prilike da vidite.Neko će vam javiti prijatnu vest u vezi sa rešavanjem problema sa nekreninama. Mogući su poveći izdaci ali vas to neće preterano zabrinuti.Imate dodatni izvor prihoda.Očekujete poziv od jednog Raka ili Riba.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Moguće su povoljne vesti od jednog Lava ili Vodolije. Ovan računa na vas a neki drugi Blizanac ili Devica mogu vam dati pogrešne informacije. Nemojte dozvoliti da vas bilo ko provocira, naročito po pitanju vašeg ličnog života. Nekome ste veoma dragi, moguće jednoj Vodoliji.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dan je povoljan za zaključivanje ugovora sa vodenim znacima ali ćete morati da budete maksimalno strpljivi. Neko koga ste nedavno sreli ili upoznali, obnovili kontakt misli na vas ali moguće da nema mogućnosti da se sa vama češće viđa ili se radi o osobi koja nije slobodna. Obavićete važan razgovor sa strancima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Pokreće vas velika ambicija i entuzijazam i spremni ste da se bavite poslom koji bi od vas zahtevao veliki kako fizički tako i psihički napor ali vam tranzit Meseca preko znaka Riba ne omogućava da lako sprovedete svoje ideje. Dobro se slažete sa drugim vatrenim znacima i sa jednim martovskim Ovnom ili januarskom Vodolijom jer su spremni da slede vaše ideje.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mesec- Neptun konjukcija u astrološkoj kući partnerskih odnosa čini vas prilično konfuznim i ne želite da odstupite od svojih principa ma o čemu da se radi. Mnogi vas ubeđuju da bi trebalo da budete mnogo prilagodljiviji i spremniji da se adaptirate na neke nove uslove, kako rada tako i života.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Vaš glavni strah odnosi se na novac i na sve što ima veze sa finansijama. Naglašen znak Ribe za vas znači izazov kada je u pitanju ulaganje novca u nekretnine, hartije od vrednosti ali i eventuralno vraćanje dugova. Moguće da i vama neko duguje i nema nameru skoro da vam vrati novac.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Strepite da biste mogli imati nepredviđenih finansijskih problema ili da biste mogli biti u neprilici zbog kredita, eventualnih dugova. Ipak, naglašen znak Riba čini vas spremnim da rizikujete u poslu i ne dopuštate nikome da vas pokoleba ma o čemu da se radi.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Veoma ste popularni i teško vam je da sakrijete bilo koji plan koji se koja se tiče vaših planova naročito ako se odnose na inostranstvo. Ako se bavite umetnošću, sportom ili radite u medijima, sve oči su uprte u vas. To je razlog zbog čega ste maksimalno angažovani na poslu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Trebalo bi da se posvetite onome što volite, bilo da se radi o nekom hobiju, sportskoj aktivnosti ili zajedničkom izlasku sa prijateljima. Mnogi bi želeli da se sretnu da vama a vi pravite selekciju i prema mnogima ste kritički nastrojeni, često bez nekog većeg razloga.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ako vaš posao podrazumeva odlaske na put, kontakt sa osobama iz javnosti, bićete spremni da se dogovorite sa jednim Ovnom ili Strelcem da vas odmeni u poslovima i moguće da umesto vas ode na kraći put. Jedan Lav vam se potajno divi i pokušava da od vas nauči što je moguće više. Poslovi se odvijaju kako treba.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dozvolićete sebi da budete vrlo direktni i možda neprijatno iskreni ali pošto znate da ste u pravu, niko neće moći da vam kontrira, naročito ne da jakim argumentima. Dopadaju vam se kreativne i ambiciozne osobe koje imaju pred sobom jasno zacrtan cilj.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još