UPUTSTVO Kako dovesti ženu do vrhunca

0

Mada svaka žena ima specifičan način na koji dostiže vrhunac, postoje neke univerzalne tehnike koje omogućuju siguran put do orgazma. Više od 70 odsto žena vrhinac dostiže klitoralno, dok nešto manje od 20 odsto (18,6) i vaginalno, kažu istraživanja seksologa i psihologa sa Univerziteta Vašington. Ostatak u statistici čine one dame koje nikad ne dostižu najvišu tačku zadovoljstva.

Seksološkinja Karlin Ros u svojoj knjizi “Kako da dovedete devojku do vrhunca” daje korisne savete za upoznavanje ženskog orgazma. Evo nekih njenih najkorisnijih saveta:

1. Nikada ne dodirujte klitoris suvim prstiima

Kad idete na masažu, masiraju vas s uljem. Zar ne? Isto važi i za genitalije.

2.Stilumišite klitoris kružnim pokretom jezika.

Nema žene koja ne oseti veliko zadovoljstvo prilikom kunilingusa. Ne žurite, poklonite joj minimum 15 minuta vremena, pri čemu vodite računa da bradom i zubima ne iritirane osetljivu sluzokožu vagine. Zamislite da se ljubite nežno s njenim usminama. Uživajte u kunilingusu i partnerka će vas zapamtiti.

3.Kombinujte stimulaciju klitorisa s peneracijom.

Ovo je dobitna šifra za orgazam koji se pamti. Motivišite partnerku da sama stimuliše klitoris prilikom vaše penetracije. Možete i sami se pobrinuti za celokupan njen užitak. Odaberite pozu u kojoj možete stimulisati klitoris partnerke ili je mazite jezikom dok penetrirate prstima.

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.