PODZNAK OTKRIVA KAKVI STE U LJUBAVI: Ovan misli samo na sebe, Lavovi jure razvedene

Podznak u Ovnu

Ovde se sedma kuća otvara u Vagi. Generalno imate problema u odnosima, jer ste fokusirani na sebe i mislite da svi razmišljaju kao vi. Zbog toga često ne razumete na šta vam partner ukazuje. Treba vam osoba koja će znati da smiri situaciju, da balansira i da vam pokaže kako maniri mogu da prođu tamo gde je podznak Ovan hteo da probije silom.

Podznak u Biku

Ovde je sedma kuća u Škorpionu. Vama strast diktira stvari, a svađe sa partnerom su svakodnevnica. Težite ka partneru koji će biti posesivan, ludo zaljubljen u vas i maksimalno posvećen. Tražite stalno dokazivanje ljubavi.

Podznak u Blizancima

Sedma kuća u Strelcu. Partner mora da bude obrazovan, sklon putovanjima, igrama i stalnom otkrivanju novih horizonata. Vama treba drugar za igru, a ne čovek koji će biti stalno ozbiljan. Ovde teško dolazi do vezivanja i kod vas i kod partnera.

Podznak u Raku

Sedma kuća u Jarcu. Podznak Rak je emotivan i osetljiv, pa vam treba čvrst i stabilan partner, najčešće stariji. Do braka verovatno dolazi u kasnijim godinama, a partner može biti osoba od karijere.

Podznak u Lavu

Sedma kuća u Vodoliji. Ovo je za brak komplikovano, jer se teži ka slobodi. Partner će vam biti neobičan, možda već razveden kada ga budete upoznali. Od partnera očekujete razmenu mišljenja, zajednička interesovanja i uopšte, što više originalnih ideja i aktivnosti.

Podznak u Devici

Sedma kuća u Ribama. Vi ćete privući emotivnog partnera koji će želeti da sve pretvori u romantiku. Pošto ste perfekcionista, on će morati ludo da vas voli i da to iznova dokazuje. Sa ovakvom sedmom kućom najčešće se bira neki umetnički tip za partnera.

Podznak u Vagi

Sedma kuća u Ovnu. Birate prirodnog vođu za partnera, koji je ipak previše okrenut sebi i ispunjavanju svojih potreba. Njegova dominacija i egoizam ponekad loše utiču na vas, tako da sa ovim podznakom treba biti oprezan prilikom ulaženja u brak.

Podznak u Škorpiji

Sedma kuća u Biku. Partner mora biti pouzdan i neko na koga možete stopostotno da se oslonite. Seks je ključan i bez poklapanja u krevetu, nema ničeg od planiranja braka. Pored seksa, bitna je stabilna materijalna situacija, kao i to da partner bude praktičan.

Podznak u Strelcu

Sedma kuća u Blizancima. Mlađi partner, intelektualac koji će uvek činiti da vam bude zabavno u životu. Mora biti sklon promenama i prilagodljiv tip. Seks nije ni izbliza bitan, koliko mentalno povezivanje i razmena mišljenja.

Podznak u Jarcu

Sedma kuća u Raku. Senzitivan, emotivan partner koji će vas uvek držati kao malo vode na dlanu. Njemu je porodica na prvom mestu, kao i vama. Najbitnije za oboje je povezanost koji razvijate godinama i to se teško ruši, jer ste oboje tradicionalni tipovi.

Podznak u Vodoliji

Sedma kuća u Lavu. Vaš partner je centar vašeg univerzuma, barem on to tako zamišlja i želi. Morate ga postaviti na pijedestal i uvek mu davati dovoljno pažnje. On će vam pokazati koliko život može biti lep i uzbudljiv.

Podznak u Ribama

Sedma kuća u Devici. Analitičan partner, sklon racionalnom pristupu je ono što vama treba, jer ste previše osetljivi. On će dati intelektualnu notu vašim kreativnim i umetničkim tendencijama.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još