TIJANIN UBICA nije lud

Ovo pokazuju nezvanični rezultati neuropsihijatrijskog veštačenja koje je nedavno završeno u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, tako da se od u ponedeljak on ponovo nalazi u Okružnom zatvoru u Subotici.

Na psihijatrijsko veštačenje Đurić je poslat na zahtev svog branioca Viktora Gostiljca, jer na prvom ročištu 22. aprila, na kome mu se sudilo za teško ubistvo i pokušaj silovanja petnaestogodišnje devojčice u Bajmoku, nije prepoznao svedoka, advokata koji ga je, kada je uhapšen, branio po službenoj dužnosti.

Pogledajte i: OTAC TIJANE JURIĆ: „Parovi“ su ubijeno dete od 15 godina su nazvali droljom, oprosti im Bože

- Ovakav ishod se mogao i očekivati, jer je on već jednom bio na psihijatrijskim analizama, a svi u sudnici su mogli videti koliko on “ne može” da prati suđenje - kaže otac nastradale devojčice Igor Jurić. - Želimo da se agonija naše porodice što pre završi, a da on zauvek bude na mestu gde neće biti opasan po drugu decu.

Pogledajte i : BESRAMNO: Atina Ferari pokojnu Tijanu Jurić nazvala droljom!

Prema rečima Đurićevog advokata Viktora Gostiljca, nalaze veštaka još uvek nije pismeno dobio i zato ne može da ih komentariše.

- Đurić jeste vraćen u zatvor u Suboticu, ali ja još nisam dobio rezultate opservacije i iznenađen sam informacijama koje su se pojavile u medijima - kratko je prokomentarisao Gostiljac. - U svakom slučaju, veštačenje je završeno i ja uskoro očekujem poziv iz Višeg suda u Subotici da vidimo kako će se suđenje nastaviti.

Izvor: Večernje novosti

Pogledajte još