TIJANIN UBICA nije lud

0

Dragan Đurić, osumnjičeni za svirepo ubistvo devojčice Tijane Jurić, nije lud, nema duševnih oboljenja, niti psihičkih ili nekih drugih zdravstvenih smetnji da prati dalji tok suđenja, pokazuju nezvanični rezultati neuropsihijatrijskog veštačenja, koje je nedavno obavljeno u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

Ovo pokazuju nezvanični rezultati neuropsihijatrijskog veštačenja koje je nedavno završeno u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, tako da se od u ponedeljak on ponovo nalazi u Okružnom zatvoru u Subotici.

Na psihijatrijsko veštačenje Đurić je poslat na zahtev svog branioca Viktora Gostiljca, jer na prvom ročištu 22. aprila, na kome mu se sudilo za teško ubistvo i pokušaj silovanja petnaestogodišnje devojčice u Bajmoku, nije prepoznao svedoka, advokata koji ga je, kada je uhapšen, branio po službenoj dužnosti.

Pogledajte i: OTAC TIJANE JURIĆ: „Parovi“ su ubijeno dete od 15 godina su nazvali droljom, oprosti im Bože

– Ovakav ishod se mogao i očekivati, jer je on već jednom bio na psihijatrijskim analizama, a svi u sudnici su mogli videti koliko on “ne može” da prati suđenje – kaže otac nastradale devojčice Igor Jurić. – Želimo da se agonija naše porodice što pre završi, a da on zauvek bude na mestu gde neće biti opasan po drugu decu.

Pogledajte i : BESRAMNO: Atina Ferari pokojnu Tijanu Jurić nazvala droljom!

Prema rečima Đurićevog advokata Viktora Gostiljca, nalaze veštaka još uvek nije pismeno dobio i zato ne može da ih komentariše.

– Đurić jeste vraćen u zatvor u Suboticu, ali ja još nisam dobio rezultate opservacije i iznenađen sam informacijama koje su se pojavile u medijima – kratko je prokomentarisao Gostiljac. – U svakom slučaju, veštačenje je završeno i ja uskoro očekujem poziv iz Višeg suda u Subotici da vidimo kako će se suđenje nastaviti.

Izvor: Večernje novosti

Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.