DA VAS NIKADA NE ZABORAVI: Ovih 5 stvari muškarac uvek primeti u toku seksa

I dok se mi trudimo da nam kosa i šminka izgledaju besprekorno, mozak muškaraca funkcioniše na malo drugačiji način. Ako želite da doživite nezaboravno seksualno iskustvo, pozabavite se s ovih 5 detalja koje svaki muškarac prvo primeti na ženi tokom seksa.

1. Vašu inicijativu
Ne postoji ništa erotičnije od žene koja se oseća dobro u svome telu. To je prirodni mamac za muškarce i oni jednostavno ne mogu da mu odole.

Osim što ženu čini seksepilnom i zavodljivom, opuštenost tokom seksa kao i preuzimanje inicijative muškarci tumače kao snažnu želju da budete s njima i uživate u njihovom društvu. Muškarci obožavaju kada žena zna šta želi.

2. Vaše pokrete

Pokreti su ženino najjače oružje i to od hoda, koketiranja i ponašanja u društvu, pa sve do najstrastvenijeg čina. Žensko telo samo po sebi je muškarcima vrlo privlačno, a još kada ono pokretima otkriva strast i zavođenje, nijedan muškarac u tom trenutku ne može da ostane ravnodušan. Opustite se, priljubite telo uz njegovo i osvojili ste sva njegova čula.

3. Vaše poglede

Pogled može da bude vrlo senzualno i strastveno oružje na koje "pada" svaki muškarac. Oni opisuju sigurnost, samopouzdanje, užitak, strast i želju za seksom. Pogledi tokom ljubljenja, kao i pogledi na svoje i njegovo golo telo su instant podizači strasti i zato svaka žena treba maskimalno da ih iskoristi.


4. Vaš dah

Tokom seksualnog odnosa, ono što otkriva istinsko zadovoljstvo su senzualni uzdasi žene koji u trenutku mogu da uzbude svakog muškarca. Uz pomoć uzdaha oni znaju kada su na pravom putu, ali i dokaz da zaista uživate u njihovim dodirima, poljupcima i muškim čarima.

Prepustite se strasti i ne ustručavajte se da pokažete partneru šta zaista osećate tokom strastvenog čina vođenja ljubavi.

5. Vaš trud

Ako ste pomislile da muškarci ne mare za vaš donji veš ili male trikove poput uređenja intimne zone, niste u pravu. Iako su "zagrejani" za vaše telo, oni i te kako primećuju vaš trud da ih impresionirate. To im laska.
Doterajte se i uživajte u čarima strastvenog vođenja ljubavi.

Nadlanu / izvor: stil.kurir

Pogledajte još