Horoskop za 14. maj: Ovnovi imaju nove mogućnosti, Vage treba da drže jezik za zubima, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Tranzit Mesca preko vašeg znaka i preko Južnog Mesečevog čvora na poslovnom planu može doneti nove mogučnostti, posebno ako se bavite poslom koj ima veze sa javnošću ili radite u okviru velike, uspešne privatne firm. Dobićete poziv da se sretente sa nekim u koga imate veliko poverenje, mogouće da se radi o Biku ili Vagi.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Trudite se da fascinirate nekog ali način na koji to činte verovatno neće doneti željene efekte. Budite spremni na neke ustupke jer će se to od vas očakivati. Jedna Vodolija može praviti problema u pokušaju da vas nagovori na nešto na šta vi nikako ne želite da pristanete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Astrološka kuća neprijatelja je naglašena pozicijom Sunca ali to se odnosi samo na bezazlene tračeve. Mars je ušao u vaš znak i skloni ste raspravama.Pazite šta potpisujete. Jedna tamnokosa žena koja ima velikog uticaja na vas pokušaće da napravi neku intrigu. Ne bi trebalo da se oko toga previše nervirate.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Nemate dirketnih protivnika iako vam se to može tako činiti, bilo na poslu ili eventualne konkurencije u poslu koji je vezan za javnost, naprotiv, mnogo toga vam ide u prilog, čak ćete i čuti neke povoljne vesti koje vam mogu pomoći da rešite jednu dilemu.Dobijate poziv od Lava ili Bika koji vas može pomalo pokolebati u vezi sa odlukama koje treba da donesete.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Pozicija Crnog Meseca Lilita i Plutona u astrološkim kućama posla i svakodnevnih aktivnosti donosi moguće neprilike, tračeve u vezi sa vašim poslom sa strancima i onemogućava vas da sagledate situaciju realno. Na poslu ste takmičarski nastrojeni a u ljubavi prema partneru posesivni a sami skloni da pogledate sa strane.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Dobar aspekt između Sunca i Plutona povoljno se odražava na vaše poslove sa strancima ali i u ljubavi, posebno ako ste spremni da ga podržite u vezi sa njegovim planovima koji bi možda podrazumevali i privremenu razdvojenost. Pravite velike planove i verovatno ćete dobiti ponudu o kojoj niste mogli ni da sanjate.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Bilo da ste ljuti, sumnjičavi ili neprijateljski nastrojeni prema nekome, napravićete pogrešan potez. naročito ako se radi o Ovnu, Vodoliji ili Raku. Pokušajte da današnji dan prođe što je moguće mirnije bez ikakvih diskusija ili rasprava posebno o novcu. Ne planirajte uzimanje kredita.Pokušajte da napravite dogovor sa Ribama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Na poslu osećate tenziju iako su vam mnogi naklonjeni. Ako se bavite umetnošću ili medicinom pokušajte da danas izbegnete poslovni dogovor sa nekim ko živi u nekoj prekookeanskoj zemlji.Dobijate poziv od nekoga koga dugo nise videli.Timski rad može biti za vas povod stresa naročito ako radite sa osobama koje su mnogo mlađe od vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Nervozni ste zbog nečega što ne možete da lako rešite, moguće da se radi o poslu ali i o neraščišćenim porodičnim odnosima. Mnogi vas opterećuju svojim problemima.Budite spremni da se prihvatite nekog novog posla koji do sada niste radili.Napet aspekt između Saturna, planete restrikcije u vašem znaku i Marsa u Blizancima donosi sklonost ka raspravama.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Danas ste okrenuti vašim prijateljima i onima koji vam nude neku vrstu rešenja za vaše poslovne probleme. Razgovori u četiri oka mogu biti veoma uspešni. Iako nameravate da nekog ubedite da prihvati vaš stil rada, još uvek niste načisto kada ćete nići pravi momenat, utoliko pre ako je i on opterećen svojim brigama. Imate mogućnost da nađete neko kompromisno rešenje ili da dobijete dobar savet.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Spremni ste da pristanete na nešto što vam predlože Ovan, Rak ili Bika jer imate poverenja u njih.Ako se radi o novom poslu nemojte dati pristanak pre nego što se konsultujete sa bliskim saradnikom.U odnosima sa kolegama ste prilično korektni. Pokušavate da ubedite Ribe ili Jarca da treba da prihvate vaš savet.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Dobro se snalazite u dosta komplikovanoj poslovnoj situaciji u kojoj vam se čini da imate izbor ali u stvarni nemate. Možda bi trebalo da popustite u vezi sa nečim što je njima bitno a vama nije previše naporno. Neko želi da se sretne sa vama radi poslovnog dogovora ili mu se dopadate pa će to iskoristiti kao izgovor.

Pogledajte još