ORALNI HOROSKOP: Jarčevi su Bogovi felacija, Vodolije vole da grickaju

OVAN

Sa Ovnovima nema pravila. Nekad će jarko želeti oralni seks, a nekad neće moći da ga smisle. Sve zavisi na koju nogu ustanu.

BIK

Bikovi više vole da daju, nego da uzimaju. Jednostavno, što se kaže, vole da imaju stvari u svojim rukama. Pa, kome odgovara...

BLIZANCI

Blizanci ne mogu da žive bez dobrog felacija. Međutim, od njih nikad ne tražite da se spuste dole. To je za njih veeeelika muka.

RAK

Rakovi su jedni od onih kojima je omiljena poza 69, tako da uvek vole dobar oralac. Međutim, to im je uglavnom samo predigra.

LAV

Njima je sve jedno da li je to predigra, cela igra ili samo završnica. Lavovima je važno samo da bude oralnog seksa i da oni stignu tamo gde su i naumili - do vrhunca.

DEVICA

Neke Device znaju da budu veoma detaljne kad je oralni seks u pitanju, toliko da će vam tačno pričati kako treba da ČEGRTATE. Ako ne budete slušali njihova uputstva, nastaće katastrofa.

VAGA

Vage su veliki fanovi oralca, preciznije DUBOGLAĐENJA. To im je, iako mnoge to vrlo verovatno i ne znaju, uža specijalnost. Probajte i videćete.

ŠKORPIJA

Škorpije su veoma zanimljive po tom pitanju. Njima su zvezde dale da budu odlične u OPSISAVANJU. Međutim, neke zbog svoje tvdoglavosti i po ceo život to nikad ne probaju. No, kad krenu, onda su sjajne.

STRELAC

Deo Strelaca čak nikad i ne pomsli na oralni seks. Za njih to jednostavno nije toliko važno. Međutim, nikad ne odbijaju dobar MINET.

JARAC

Oni su bogovi oralnog seksa. Oni nemaju premca kad su seksi igre jezikom po sredi. Sa njima vam je često dovoljan i samo oralni seks.

VODOLIJA

Njihovo urođeno inaćenje će dovesti da toga da uporno odbijaju oralni seks, iako ga i same žele. Sa njima morate pažljivo, pošto su veoma tvrdoglave. I vole da grickaju.

RIBE

Jako malo riba praktikuje oralni seks. Ne zna se što je tako, ali je tako. To nikad neće priznati, ali je tako. Međutim, ako se ipak odluče sa oralni, u njemu su sjajni, i odmah su iza Jarčeva.

dum

Pogledajte još