BIĆE LUDO: Rekordno interesovanje za Exit, posetioci dolaze sa šest kontinenata

Prvi dan prodaje dnevnih ulaznica zabeležio je još jedan rekord sa prvih 5.000 ulaznica za nepunih 10 sati rada blagajni i sajta prodajne mreže Gigstix.com. Početak prodaje dnevnih ulaznica obeleželi su dugački redovi, koji su počeli da se formiraju već par sati pre otvaranja blagajni. Za ulaznice je vladalo ogromno interesovanje, tako da se za manje od tri sata rasprodalo čak duplo više od prvobitno predviđenog broja ulaznica po poklon ceni od 1.990 dinara. U duhu proslave 15. rođendana festivala, Exit je obezbedio novi kontigent ulaznica po promo ceni od samo 2490 dinara, što je čak 35% popusta od pune cene!

Za sve koji žele da dođu do kompleta ulaznice za Exit po najpovoljnijoj ceni, savetujemo da požure, jer od strane fanova omiljena akcija „4+1“ se približava rasprodaji! Društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za ceo Exit, petu dobiće na poklon! Četvorodnevne ulaznice za Exit po ranoj ceni od 5.990 dinara su takođe u prodaji, što je ušteda od 50% u odnosu na finalnu cenu.

Desetine hiljada inostranih posetilaca očekuju se u Novom Sadu i Srbiji ovog leta, i na Exit dolaze iz više od 60 zemalja sveta i čak šest kontinenata, iz Australije, Azije, Evrope, Afrike, te Severne i Južne Amerike, ponekad prelazeći i pola planete, kao što je to slučaj sa grupom fanova sa Novog Zelanda, koji su ulaznice kupili i treću godinu zaredom. Na veliki put se sprema i grupa japanskih novinara koji planiraju da objave izveštaje sa Exita u zemlji izlazećeg sunca! U okviru foto-konkursa IndiaSerbia! na Exit ove godine dolazi i grupa Indijaca, a već tradicionalno se beleže gosti iz zemalja Južne i Centralne Amerike, kao što su Brazil, Argentina, Kuba, i Ekvador. Zanimljivost je da se za akreditaciju prijavio i Njie Baldeh, novinar dnevnog lista Point koji dolazi iz Gambije da izveštava sa festivala i već je najavio ovogodišnji program Exita u svojoj zemlji!


Pogledajte još