RASPLAKAĆETE SE: Pogledajte kako je sin reagovao kada je dobio čestitku od oca koji je mrtav 16 godina

0

Kris je za svoj 30. rođendan primio čestitku od svog oca. Bila bi to sasvim uobičajena čestitka da njegov otac nije umro 16 godina ranije nakon teške bolesti

Zvuči neverovatno, ali za čestitku postoji savršeno logično i istovremeno neverovatno objašnjenje. Naime, kada mu je preostalo još samo nekoliko dana života, Krisov je otac kupio nekoliko čestitki, u njih ispisao dobre želje i dao ih majci na čuvanje.

Objasnio joj je da Krisu za 13., 20., 21., 25. i 30. rođendan uruči čestitke s obzirom da njega tada više neće biti.

– Moj otac je umro 1999. godine nakon duge borbe sa rakom pluća i jetre. Nakon brojnih hemoterapija i uzimanja lekova, shvatio je da je vreme da – ode. Pretpostavljam da je tada kupio sve te čestitke za mene i mog brata, objasnio je Kris na Redditu.

Iako je do svog tridesetog rođendana primio već nekoliko čestitki, Kris je na njih potpuno zaboravio kada se probudio na svoj 30. rođendan.

– Bio sam totalno iznenađen i to me je toliko usrećilo. Osećao sam ga uz sebe i kako drži nešto što nikada pre nisam video. Imao sam osećaj kao da je tu čestitku napisao juče, a ne pre punih 16 godina.

U njoj je stajala vrlo jednostavna, a tako snažna poruka: 'Napunio si 30 godina znaš šta to znači? Vreme ti ja da izbaciš „brate“ iz vokabulara i okreneš kačket normalno. Volim te. Tata.'

Prema rukopisu je vidljivo da je Krisov otac zaista bio na odlasku i na izmaku snaga, ali to njegovu poruku čini još vrednijom.

– Moj otac bio je toliko dobar otac da je to ostao i dugo nakon svoje smrti, zaključio je Kris.

Nadlanu / izvor: 24sata

Foto: imgur

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.