HOROSKOP ZA 15. MAJ: Lavovi žele da postanu popularni, Vodolije će biti isprovocirane

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ostajete pri svom stavu čak i ako bi to moglo značiti za vas da bi trebalo da se što pre priključite timskom radu, što vam možda trenutno ne odgovara. Tranzit Plutona nije povoljan za one koji nisu načisto kako da reše svoju fiansijsku situaciju. Nemojte se nepotrebno nervirati zbog nečega što nije izvesno da će se dogoditi.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Pokušavate da se dogovorite sa neki ko vam je veoma drag oko nečeg što bi moglo da donese nove perspektive na poslu ali bi trebalo da budete oprzni u radu sa jednom Vodolijom ili Rakom.Potrebno je da se više angažujete na poslu sa strancima, naročito ako ste već imali neke preliminarne razgovore na tu temu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Nećete želeti da se previše opterećujete onim što čujete da o vama pričaju Lav ili Škorpija, naročito ako se radi o radu u privatnoj firmi, o nekoj vrsti aranžmana koji bi mogao da vam se izuzetno isplati ako ste spremni da rizikujete i uložite novac u nov posao.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Povoljan dan, naročito ako nameravate da se posvetite poslu koji bi mogao da vam donse mogućnost saradnje sa strancima ili često odlaske za inostranstvo. Trudite se da niko ne primeti da možda pravite plan koji se mnogima neće dopasti. Imate neku svoju taktiku koju primenjujete sa velikim uspehom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ostajete pri prvobitnoj ideji da se posvetite nekom novom poslu, moguće kreativnom ili nekom koje bi moglo da vam donese neku vrstu popularnosti. Mnogi žele da se sa vama sretnu i razgovaraju o mnogo čemu iz nedavne prošlosti.Tranzit Meseca preko Ovna donosi moguću poslonu ponudu iz inostranstva.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Veze sa osobama koje nisu raščistile neke svoje dileme ili možda nisu sasvim regulisale plaćanje dugova može vam prilično iskomplikovati poslovanje ako se ne postavite kako treba. Naglašeno astrološko polje privatnog života može značiti da ćete prvi saznati za nečije planove.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Tranzit Meseca donosi neku vrstu izazova i nagoveštaj novog posla koji će se najverovatnije povoljno odvijati bez obzira na sav rizik koji ste spremni da preuzmete na seve. Dobićete poziv da se sretnete sa Lavom. Igrajte igre na sreću, možete biti srećne ruke.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Danas biste mogli biti pozvani na neki porodični skup ili na neku zvaničnu večeru.Moguće da niste bili spremni da se družite sa nekim s kim ćete sada želeti da ostvarite saradnju. Možete uz malo taktičnosti postići saglasnost sa jednim Lavom, Strelcem ili Ovnom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Vaš ego je u priličnoj meri ugrožen, uglavnom kada počnu da vas kritikuju oni od kojih očekujete upravo suprotno, razumevanje i podršku. Ako želite da dobijete ljubav i dokaz naklonosti, morate uzvratiti istom merom, ali vi nešto danas baš i niste u takvom raspoloženju. Jedan Ovan bi mogao da vam da izazovnu poslovnu ponudu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Saturn, vaš vladalac, koji je odgovoran za istrajnosti i utiče na vašu ambiciju u napetom aspektu sa Marsom, opominje vas da ne bi trebalo da idete zajedno sa društvom negde gde se dosta pije ili gde ima uniformisanih ili oružanih lica. Može doći do nezgode. Mođete biti skloni nezgodama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Postoji opasnost da previše naglo i nepromišljeno reagujete u situaciji u kojoj ćete biti rukovođeni isključivo emocijama, iako vam je podznak u Ovnu ili Lavu.Ipak, neko će uspeti da vas nečim isprovocira i natera da kažete upravo ono što najradije ne biste.Dobro se slažete sa Strelcem.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ako krećete na kraći put, možete imati nekih nepredviđenih troškova ili se možete neočekivano u nekoga zaljubiti. Moguća je obnova saradnje sa osobma koje su vam se na prvi pogled dopale, čim ste ih videli.Ipak ne podležite prvom utisku.Ako dobijete poziv za saradnju sa nemačkog jezičkog područja, posao će biti uspešan.

Pogledajte još