HOROSKOP ZA 17. MAJ: Bikovi traže izlaz iz problema, Vodolije će otkriti porodičnu tajnu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Najmračnija faza Meseca u Biku dok je Sunce nad Algolom mladim Ovnovima donosi manju dozu ljutnje i nemogućnosti da bez mnogo uzbuđenja rešavaju bilo koju vrstu problema. Oni koji se bave privatnim biznisom biće i danas potpuno okupirani svojim problemima ili razmišljanjima o nekom novom projektu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

U vašem znaku su Sunce, Mesec u najtamnijoj fazi, asetroid Harmonija i vi pokušavate da nađete izlaz iz nekih problema koji su uglavnom organizacione prirode. Možete danas biti prilično nervno rastrojeni ili preterano umorni, psihički iscrpljeni. Dan je dobar za odmor, nemojte sebe opterećivati nepotrebnim brigama, posebno u vezi sa nekim Rakom ili Lavom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Mars, planeta energičnost i agresivnosti ide ka Merkuru, planeti intelekta, biznisa i dobre koncentracije. Skoro niste bili ovako opterećeni željom za uspehom i daćete sve od sebe da se to i dogodi. Moguće da vam je koncentracija povremeno u padu i to vas prilčno nervira jer nemate utisak da držite konce u svojim rukama.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mesec, vladalac vašeg znaka u Biku u najtamnijoj fazi čini vas pomalo nesigurnim u sebe jer niste načisto kako bi bilo najbolje da postupite kada je u pitanju problem koji traje već izvesno vreme. Jedan Bik, Lav se na vas u velikoj meri oslanjaju a jedan Ovan vas opterećuje svojim sumnjama u pogledu vaše lojalnosti.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne oklevajte da uradite ono što je za vas najbolje i što znate da bi trebalo ali vas nešto sprečava da postupite na najbolji način. Uvereni sta da oni kojima se obraćate za savet nemaju mnogo razumevanja za vas ali u tome grešite.Vi ste ona strana koja nije otvorena ni za kakvu vrstu saradnje niti kompromisa.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Rođeni pred kraj znaka pokušavaju da se dogovore sa Lavom, Rakom ili Bikom oko nečega što ih muči. Moguće da je to nešto što u velikoj meri predimenzionirate i niste u stanju da bez previše dramatike rešavate ni poslovne probleme. Možete imati uspeha u pisanju ili u radu u medijima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Naglašen znak Bika i Blizanaca može značiti vaše opterećenje razmišljanjima o inostranstvu, bilo da se radi o vama ili o nekom drugom. Trudite se da nađete način kako da ubedite Lava da se ne meša u vaše poslovne probleme, ili obrnuto da ga uključite u vaš poslovni život jer vam može biti od koristi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naglašeno astrološko polje partnerskiho odnosa kako poslovnih tako i ljubavnih sa Suncem i Mesecom u najtamnijoj fazi daje vam priliku da na najbolji način rešavate probleme koji se odnose na velike projekte sa strancima. Ako se bavite privatnim poslom ili izdavaštvom, možete biti veoma uspešni.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Mnogi vam daju savete, pokuašvaju da vam pomognu, vi sve odbijate ili ste prilično naporan sagovornik. Vaša svojeglavost dolazi do izražaja u društvu jednog Lava koji kod vas pothranjuje neke vaše nerealne ideje. Sa Bikom ne možete lako da nađete zajednički jezik.Dobjate mogućnost obnove posla sa nekim ko radi u marketinškog firmi.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ostajete pri svom stavu iako neko pokušava da vas ubedi da u nečemu veoma važnom grešite.Trebalo bi da budete mnogo smireniji kada je u pitanju rešavanje važnih problema a vi ste umesto toga svojeglavi. Sa nekim drugim Jarcem ne možete lako naći zajednički jezik ali možete imati zajedničke interese.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Bik će pokušati da vam da savet, priliku da sa njim otvoreno o nečemu razgovarate a vi ćete verovatno biti prilično uzdržani. Nešto se dešava u vašem domu o čemu vi mnogo ne znate ili u okviru porodice što vas može pomalo uznemiriti. Budite dosledni sebi ali nemojte ići protiv svojih interesa.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Rođeni krajem znaka u dobrom su odnosu sa jednim Lavom ili nekim Rakom, Bikom. Neke nove prilike vam se ukazuju a tiču se posla, moguće sa strancima. Želite da vas svi ostave na miru i da možete da se bavite onim što najviše volite. Spremni set na riskantne poteze kada je u pitanju posao a i novac. Mnogi misle da imate više nego što želite da prikažete.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još