Dixon ekskluzivno otkriva TOP 3 momenta koji ga vežu za Beograd

Danas, 17. maja, Beograd će biti domaćin prve Stereotip žurke u Srbiji. Pod svodovima SKC-a će se plesati dok za DJ pultom muziku bude puštao zvanično najbolji DJ na svetu prema glasovima čitalaca magazina Resident Advisor, Dixon.

Njemu će društvo praviti plejada poznatih regionalnih DJ-eva u sastavu Marijan Felver, Petar Dundov, Schwabe, Kristijan Molnar i Dav, a početak žurke je zakazan za 17:00. Karte za ovaj plesni događaj vas čekaju putem servisa Eventim po promo ceni od 1.200 RSD, dok će na dan žurke na ulazu u SKC biti 1.500 RSD.

Dixon, koji čest gost Beograda, je otkrio svoja top 3 momenta zbog kojih se često vraća u našu prestonicu. On kaže da je „herojska bitka automobilima u luna parku na Kalemegdanu sa svojim sinom“ jedna od dražih uspomena koju je stekao u ovom gradu. Često se seti i ručka u restoranu Jezero na Adi Ciganliji koji ga je podsetio na vreme koje je proveo u TSC Berlin sportskoj akademiji, osamdesetih godina u Istočnom Berlinu. Beograd mu je doneo mnogo interesantnih poznanstava i momenata od kojih ističe još trenutak kada se susreo sa radovima Miroljuba Todorovića, koje je dobio dozvolu da koristi na naslovnim stranama svoje izdavačke kuće Innervisions, za 2015. godinu.

Pogledajte još