U AGONIJI ZBOG ĆERKE: Majka učesnice Parova grca u suzama i kaže - STIDIM SE

Jovana Tomić Matora ima veliku podršku prijatelja i gledalaca rijalitija “Parovi” na TV Hepi, ali ne i svoje majke Ane.

Gospođa Tomić razočarana je ponašanjem ćerke, a za to krivi njenu najbolju drugaricu u kući Ružicu Veljković. Ona smatra da je druženje sa bivšom “modelsicom” uticalo na Matorino ponašanje, a kada je zbog nje pretukla Tijanu Ajfon, Ana je pala u očaj.

Taj incident nisam ispratila detaljno, ali sam zgrožena time što sam čula. Jovana me je mnogo razočarala. Nije smela da izgubi kontrolu. Sramota je to što je uradila, ne odobravam fizičko nasilje. Treba da se stidi zbog svojih postupaka, a i mi što je naša ćerka to uradila – kroz suze priča Ana Tomić.

Matorina majka dodaje:

Jovana nije trebalo da se toliko zbližava sa Ružicom. Mi smo svi protiv tog druženja. Šta će joj to! Iskreno, moja ćerka može da bude svakakva, ali ipak je volim. Čekaću je kad se završi rijaliti. Ona je dobra osoba, pravi drugar i nije smela da nasrne na Tijanu.

Matorini roditelji nisu bili za to da se ona pojavi u rijalitiju.

Nije nas poslušala i sada neka snosi posledice za sve što joj se dešava – poručuje majka Ana.

Majka Jovane Tomić dodaje da je zgrožena što se za njenu ćerku priča da je lezbijka:

Jovana je imala momke, nije tačno da voli žene. Kada su počeli “Parovi” i kad se to pričalo, mom mužu je pozlilo. On nije mogao da veruje da se to dešava našem detetu. Znam da je imala dve godine momka. Samo zato što se tako oblači prepisuju joj da voli isti pol.

Izvor: Telegraf




Pogledajte još