HOROSKOP ZA 18. MAJ: Vagama stižu pare, Jarčevi će se pomiriti s nekim

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Nastavlja se dobra tenedencija kada su u pitanju poslovi sa velikim firmama i verovatno ste veoma traženi i mnogi bi želeli da sa vama sarađuju. Mlad Mesec u astrološkoj kući posla i novca donosi zadovoljstvo i spremnost da se uključite u neke nove poslove, moguće sa nekim Rakom ili Ribama. Dobijate priliku da se sretnete sa jednim Jarcem.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Verujete da možete da možete da se dogovorite sa jednim Jarcem ili Ribama oko novog posla koji bi mogao da vam se isplati, naročito ako treba da počnete da ga radite sa jednom Devicom. Imate priliku da u okviru timskog rada započnete projekat koji će se vrlo brzo isplatiti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Imate utisak da vam mnogo toga ne ide na ruku i želite da što pre organizujete posao kako vama odgovara. Nemojte se opterećivati takvim razmišljanjima i ne pravite nerealne planove u vezi sa saradnjom sa strancima. osim ako nemate konkretne ponude. Nestrpljivi ste da započnete nov posao.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Nagalašeno astrološko polje društvenog života čini vas omiljenim u društvu i bićete verovatno spremni da se angažujete u organizaciji nekog skupa.Trudite se da nađete dobre sagovornike jer je važno da imate poverenja u one sa kojima radite. Potrebno je da budete staloženi kada je u pitanju posao koji bi mogao da znači saradnju sa strancima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Očekujete značajne promene ili bar pohvale od strane osoba koje ocenjuju vaš rad. Ako ste mladi, ne oklevajte da se prilagodite potrebama radnog mesta i ako treba budite spremni da radite prekovremeno. Umetnici mogu očekivati prijatan dan. Mlad Mesec u astrološkoj kući karijere donosi vam satisfakciju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Jednom godišnje mlad Mesec u astrološkom polju inostranstva daje vam šansu da nađete posao koji bi mogao da vam donese mogućnost bolje saradnje sa strancima ili da započnete nov projekat, posebno sa mladim komunikativnim osobama sa kojima se inače dobro slažete. Obratite se za savet Raku, drugom Biku ili Ribi.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Mlad Mesec u astrološkoj kući posla i svakodnevnice donosi nove obaveze koje vas u priličnoj meri opterećuju. Što se finansijske strane tiče ne treba da brinete. Možete očekivati dobike sa više strana i trebalo bi da budete mnogo aktivniji u svim sferama života ali ipak da nađete način kako da vam ostane dovoljno vremena za vaš lični život.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ako se bavite poslom koji podrazumeva neku vrstu usluge ili čestih putovanja, predstoji uvećanje prihoda,najverovatnije u saradnji sa Rakom ili Vagom.Tranzit mladog Meseca preko poslednjih stepeni Bika što donosi slavu omogućava vam da budete u centru pažnje.Dopada vam se ideja o radu u okviru posla zajedno sa Rakom ili Lavom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Naporan dan za većinu predstavnika vašeg znaka koji prave velike planove u vezi sa nekim novim poslom. Ovo je za vas prilično stresan dan, naročito ako niste u drobrim odnosima sa nekim Rakom ili Bikom. Rođeni početkom znaka imaju velike ambicije i pokušavaju da se nametnu saradnicima sa svojim idejama.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Mlad Mesec u vašem znaku čini vas spremnim da uđete u neki nov, kreativan posao koji bi mogao da vam donese i satisfakciju i dobro raspoloženje.Prijao bi vam rad sa mladima ili sa onima koji su spremni da rizikuju. Imate priliku da se pomirite sa jednim Rakom, Ribama ili sa Škorpijom ili da obnovite saradnju sa predsatvnicima ovih znakova.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Verujete u dobre namere osobe koja vam je ponudila neku vrstu zajedničke saradnje. Neko će želeti da sa vama uspostavi dobre kontakte možda osoba sa kojom ste nekada imali dobre poslovne odnose ali u poslednje vreme niste verovatno imali dobru komunikaciju. Trudite se da nađete najbolji način kako da se istaknete u domenu umetnosti ili medija.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dobijate poziv od nekog s kim možete ostvariti dobru saradnju, moguće da se radi o nekom koga ste upoznali u okviru poslovnih kontakata. Verujete da ćete biti uspešni u poslu koji zahteva istrajnost i upornost. Možete se nadati susretu sa jednim Lavom koji će vam dati konkretne savete u vezi sa problemom sa kojim ste trenutno suočeni.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još