Osvojite put u Dubai i doživite Pobesnelog Maksa uživo

Učestvujte na nagradnom konkursu povodom premijere filma POBESNELI MAKS: AUTOPUT BESA i osvojite putovanje u Dubai za dve osobe i specijalnu priliku da se Buggy vozilom provozate po peščanim dinama pustinja Dubaija.

Nagrada podrazumeva put za dvoje hrabrih koji su spremni da iskuse " besnu" avanturu. Boravak za dobitnika i njegovu pratnju je organizovan u Dubaiju, gradu stakla i kristala, baze odakle se kreće u pustinjsku avanturu gde Vam na raspolaganju stoji samo jedno, ali moćno Buggy (Quad) vozilo uz pomoć kog ćete iskustiti peščana prostranstva nepreglednih pustinja.

U periodu od 11.05 - 01.06 posetite Facebook aplikaciju SBB/CineStar TV na SBB Facebook stranici i odgovorite tačno na pitanja i na kraju najkreativnijim odgovorom osvojite putovanje.

(old_image)

Doživite POBESNELOG MAKSA UŽIVO!

A do tada pogledajte najnoviji nastavak ove kultne franšize na velikim platnima.

Reditelj koji je izmislio postapokaliptični žanr i originalni autor Mad Max franšize, Džordž Miler, predstavlja nove avanture pustinjskog ratnika Maksa Rokatanskog!

Radnja filma smeštena je i dalje u pustinjski krajolik postapokaliptične Zemlje na kojoj je svaka humanost iščezla. Ljudi se ludački bore kako bi preživeli, što rezultuje neviđenim nasiljem. U ovom haosu, čini se da ipak postoji neko ko bi mogao uspostaviti red. Zapravo, dvoje osobenjaka imaju sličnu ideju: ćutljivi Maks Rokatanski (Tom Hardi) i smela Imperatorka Furiosa (Šarliz Teron).

(old_image)

Pobesneli Maks: Autoput Besa novi je deo čuvenog akcionog serijala koji u svetske i domaće bioskope dolazi sledećeg četvrtka. U filmu glavne uloge tumače Tom Hardi i Šarliz Teron a režiju potisuje sjajni Džordž Miler koji potpisuje i prethodna tri filma. Kako se snimao film, možete pogledati na CineStar TV-u.

CineStar TV i CineStar TV Action&Thriller su domaći specijalizovani IPTV digitalni/kablovski filmski kanali. CineStar TV nalazi se već u osnovnoj kablovskoj ponudi operatera i godišnje donosi više od 350 filmova, među kojima je više od 250 premijernih filmova i preko 150 odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova. CineStar TV Action&Thriller godišnje donosi više od 300 filmova, među kojima je barem 150 premijernih filmova, te 150 odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova. Na CineStar TV-u i CineStar Action&Thriller-u prikazuju se i atraktivni materijali o snimanju najnovijih filmskih hitova, intervjui s glumcima i poznatim rediteljima, filmske vesti i još mnogo više… CineStar TV i CineStar TV Action&Thriller emituju se 24 sata dnevno sa srpskim titlovima.

CineStar TV i CineStar TV Action & Thriller su dostupni ekskluzivno na SBB i Total TV platformama!

CineStar TV, filmski kanal na SBB-u, Vam pruža neverovatnu filmsku avantur van televizijskog ekrana. Ekskluzivno za svoje gledaoce CineStar TV u saradnji sa SBB-om organizuje ultimativnu i ekstremni nagradni konkurs i to samo za one koji se smatraju doraslim Maksu Rokatanskom, herojem filma POBESNELI MAKS: AUTOPUT BESA koji obara rekorde u domaćim i svetskim bioskopima!

Ostaje samo jedno pitanje... Da li ste dovoljno besni za novi deo Pobesnelog Maksa?

Spremni da se upustite u avanturu?

Pogledajte još