NEMA NADE ZA BOJANU: Srbija neće ući u finale Evrosonga?

Bojana, posle Moldavije, Danske, Holandije i Mađarske, ima najmanje šanse da pesmom „Lepota nikada ne leže“ prođe u večerašnjem nadmetanju. Kladioničari su istom kvotom častili Makedoniju i Grčku, ali i ako naša predstavnica izbori bolji plasman od njih, svakako nema šanse za odlazak u dalji tok takmičenja.

Švedska favoritSve kladionice na tron pobednika uveliko su stavile predsednika Švedske, dok su odmah iz njega predstavnici Finske, Španije, Italije i Estonije. Ljutu borbu među prvih pet predviđaju i Rusima, ali i Australijancima, koji prvi put ove godine učestvuju na „Evrosongu“. Ove dve zemlje su se po kvotama približile samom vrhu tabele, kada je reč o pobedniku.

Bez obzira na to što o Bojani mnogi predstavnici medija imaju reči hvale kada su njen raskošni glas i duhovitost u pitanju, očigledno da joj to nije pomoglo u kotiranju. Ipak, loše prognoze nisu pokolebale Stamenovu, koja ne veruje u sud kladionica.

- I Marija Šerifović se loše kotirala, pa je pobedila. Kladionice nisu merodavne, kad izađem na scenu i izvedem pesmu, imaću realnu sliku kako ćemo proći. Očekujem da se nađem u samom vrhu i izborim dobar plasman za svoju zemlju - nedavno je poručila Bojana, koju su i pre odlaska u Austriju kladionice stavile na kraj liste.

Ništa bolja situacija nije ni na listama koje, bez obzira na plasman u polufinalu, predviđaju pobednika „Evrosonga“. U tom slučaju, Bojana je u još goroj situaciji, gde joj društvo na dnu liste pravi crnogorski predstavnik Nenad Knežević Knez. Prognoze za predstavnika naše susedne zemlje su još gore nego za našu Bojanu, pa bi ove godine zemlje sa Balkana u celosti mogle da dožive fijasko. Da li će večeras kladioničari ili učesnici da se hvataju za glavu, ostaje da vidimo nakon 21, kada počinje prenos na RTS-u.

(old_image)

Vučićev stilista oblači Bojanu
Na jubilarnom 60. takmičenju za pesmu Evrovizije naša predstavnica poneće odevnu kombinaciju koju je za ovu priliku specijalno dizajnirao Igor Todorović, naš ugledni modni dizajner, koji je zadužen za oblačenje premijera Aleksandra Vučića. Igor je modno obrazovanje stekao na jednoj od najprestižnijih akademiji visoke mode „Koefia“ u Rimu, za svoje stvaralaštvo više je puta nagrađivan u zemlji i inostranstvu, a saradnji sa našim evrovizijskim timom posvetio je posebnu pažnju.

Nadlanu / izvor: alo

Pogledajte još